Hirdetés
Ziccer 2018. november 17. 12:18 Forrás: pickhandball.hu

Nagy szükség lesz mindenkire vasárnap délután

Vasárnap újra a dán Skjern Handbold együttese ellen lép pályára a MOL-Pick Szeged. A múlt heti, idegenbeli győzelem után itthon a szurkolók azt várják az együttestől, hogy újra nyerjen. Juan Carlos Pastor szerint azonban nem lesz könnyű dolguk.

A MOL-Pick Szeged vezetőedzője, Juan Carlos Pastor a csapat honlapjának nyilatkozva elmondta, nem könnyű játszani a dánok ellen, mivel nagyon kellemetlen stílusban játszanak. Éppen ezért végig figyelni kell és precíznek lenni – tette hozzá. Azt is kiemelte, hogy az ellenfél nagyon jól alkalmazza a hét-hat elleni játékot és akkor sem adják fel, ha gólt kapnak. Ez ellen a legjobb védekezés a türelmes védekezés. „Megvan erre is a rendszerünk, amit alkalmazunk.” – mondta.

Pastor arra is felhívta a csapat és a szurkolók figyelmét, hogy nem lesz egyszerű meccs.

„Nagy szükség lesz mindenkire vasárnap délután.” – hangsúlyozta. A héten az edzéseken új elemekkel is próbálkozott a csapat. Szerinte a magabiztos győzelem nem forog majd veszélyben vasárnap, amennyiben a csapat kihasználja az egyszerű helyzeteit. Skjerben csapatmunka volt a győzelem – emelte ki

Az interjú végén a vezetőedző arra kérte a szurkolókat, hogy vasárnap ők is legyenek ott az újszegedi sportcsarnokban és segítsék a csapatot, mert nagyon fontos mérkőzés vár a Szegedre. „A Mi táborunkkal sikerülhet megszerezni az újabb két pontot.”

Fotó: www.pickhandball.hu

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bajnokok Ligája férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged