Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Bombariadó miatt kiürítette a rendőrség a szegedi Árkádot, de végül nem találtak semmit
Szegeden 2018. november 16. 18:04

Bombariadó miatt kiürítette a rendőrség a szegedi Árkádot, de végül nem találtak semmit

Képriport
Hat óra előtt nem sokkal kezdték kiüríteni az áruházat, de negyed nyolc körül már be is fejezték az épület átvizsgálását. Természetesen bombát vagy más hasonló veszélyes tárgyat nem találtak.

Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség meglepő gyorsasággal végzett az épület átvizsgálásával: nem találtak semmit. Este negyed nyolc előtt nem sokkal elkezdték visszaengedi az embereket a bevásárlóközpontba, pedig korábban úgy tűnt, nem valószínű, hogy végeznek még a nyitvatartási időben.

Sokaknak egyébként a legnagyobb problémát az okozta, hogy a garázsokat is lezárták, így az autójuk nélkül voltak kénytelelenek várakozni az utcán, volt, aki kocsi nélkül indult haza, mondván, majd szombaton visszamegy érte. De többen voltak, akik haza sem tudtak menni, mert például a lakáskulcsuk az autójukban maradt. Mindezek miatt aggasztónak tűnt, hogy sokáig fog tartani az épület átvizságálása, de szerencsére végül nem így történt.

Tehát mindenki megnyugodhat, bomba nincs, az Árkád épségben áll, minden visszaáll a normális kerékvágásba.

A fenti képre kattintva megnézheti további fotóinkat a bombariadóról!

Korábban írtuk:

A rendőrség megerősítette, hogy bombariadó miatt kezdték el kiüríteni hat óra előtt nem sokkal a szegedi bevásárlóközpontot. A szakértők jelenleg is vizsgálják az épületet, amíg ezzel nem végeznek, senkit nem mehet vissza. Mivel nagyon nagy területet kell átvizsgálniuk, valószínűleg ezzel az Árkád nyitvatartási idejében már nem fognak végezni.

Még korábban írtuk:

Valami történik a bevásárlóközpontban, de egyelőre nem világos, hogy micsoda, csak az biztos, hogy az embereket rendőrök terelik ki az épületből.

Információink szerint a rendőrség ezekben a percekben üríti ki az ÁRKÁD Szeged épületét, az embereket az utcára terelik. Hogy miért zajlik mindez, arról egyelőre nincs információnk, talán bombariadó van. Amint többet tudunk, jelentkezünk!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Árkád Szeged Bevásárlóközpont rendőrség

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés