Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. november 16. 09:32

Kedvezményesen ivartalanítanak cicákat a Cicamentők

Kedvezményes macska ivartalanítási pályázatot hirdet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete szociálisan rászorulók részére. November 30-ig várják a jelentkezéseket. Elsősorban kisnyugdíjasoknak, valamint nagycsaládosoknak szeretnének segíteni ezzel az akcióval.

Hirdetés

A szociális rászorultságot természetesen igazolni kell, szükség van nyugdíj vagy jövedelemigazolásra, valamint a nagycsaládosoknál az aktív gyermekvédelmi támogatás határozatára. Egy pályázó maximum három cica ivartalanítási támogatását igényelheti.

Jelentkezni az ivartalanitas.cicamentok@gmail.com email címen lehet, november 30-ig. Érdemes hamar beadni a jelentkezést, mivel most 50 macska ivartalanítását tudja vállalni az egyesület.

Szili Éva, a Szegedi Cicamentők Egyesület elnöke elmondta, minden érdeklődőnek válaszban elküldik a jelentkezési lapot, a pályázat részleteit, és a csatolandó dokumentumok listáját. A pozitív elbírálás után az önrészt 5 napon belül az egyesület számlájára be kell fizetni, egyéb esetben a következő pályázó lép a helyébe. A hiányosan kitöltött, leadott pályázatokat elutasítják, hiánypótlásra nincs mód.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: cica ivartalanítás macska Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesület
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés