Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. november 15. 12:12

Teljesen szétesett a Fidesz Szegeden

Elfáradt, rutinból dolgozó városi pártvezetés, az elszalasztott lehetőségek miatt zúgolódó jobboldali elit, itt tart a Fidesz Szegeden.

Hirdetés
Hirdetés

Gyönyörű színekben pompázik Szeged ezen az őszön is. Az utcákon új, márkás autók, de még több a kerékpáros, az egyetemisták két szeminárium között a kávézókban beszélgetnek. Ilyen, szép, és élhető Szeged. Közben a jobboldal fortyog, fogalmazott egyik forrásunk, majd így folytatta: a szegedi Fidesz a lehetőségeihez mérten óriási lemaradásban van – lassan évtizedek óta.

– Elképesztő a felháborodás fideszes körökben, hogy a Kubatov Gábor által Budapestről és Pécsről Szegedre telepített, vezényelt emberek gyűlöletpropagandát folytatnak, s másból sem áll a tevékenységük, mint karaktergyilkosságokból, karakterrombolásból – mondta egy névtelenséget kérő Fidesz-szavazó ismerős. Hogy mennyire nem a levegőbe beszél, jól jelzi, hogy bár több tucatnyi embert megkeresett a Fidesz Szegeden, hogy legyen a párt képviselőjelöltje az önkormányzati választáson, de a fideszes gyűlöletpropagandát és mocskolódást látva, tapasztalva – senki sem vállalta el a felkérést.

Egy aktív jobboldali képviselő is azt mondta, gondolkodik a visszavonulásán, mert ami most jobboldali szegedi körökben zajlik, az gusztustalan, ideszalajtott emberek mondják meg a tutit, akik nem ismerik Szegedet és a szegedieket. – Én viszont ismerem a szegedieket, s ha ez így folytatódik, akkor Botka László nem kétharmaddal, hanem négyötöddel fog nyerni a választásokon...

Beszéltünk egy másik, a Fidesz szegedi ügyeire rálátó személlyel is, aki megerősítette, elő akarják venni Bartók Csabát, akit az országgyűlésiképviselő-választáson ronggyá vert Szabó Sándor, és aki ilyen frappánsan tud nyilatkozni, amikor mellette állnak a Fidesz „nagy” percemberei:

Azért sem érti informátorunk Bartók Csaba újbóli elővételét, mert szerinte nem tud beszélni – ez látszik is a fönti videóban –, arról nem beszélve, hogy miután bajnok lett a Pick Szegeddel, majd elment Spanyolországba légióskodni, utána az ősellenség Veszprémhez igazolt, amit nem felejtettek el neki a szurkolók. Ráadásul akkor is hazudott, amikor azt mondta „ politikai szűz”: az Apró-Juhász János vezette Független Városi Szövetség színeiben már nagyon leszerepelt 2006-ban, az akkori 1-es körzetben indult, amelyet Szentgyörgyi Pál nyert meg. A kézilabda mellett a másik kedvenc sportja a kampányolás. Nemzetközi sakkversenyeken is gond nélkül csinálja.

Képernyőmentésünk a valasztas.hu oldaláról készült, bárki elérheti, megnézheti az eredetit is

– Nagyon úgy néz ki, sosem fog magához térni a Fidesz Szegeden – állapította meg keserűen a jobboldali forrásunk.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bartók Csaba Fidesz

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés