Hirdetés
Kék hírek 2018. november 14. 10:37 Forrás: police.hu

Cserbenhagyó autóst keresnek a szegedi rendőrök

Egy fehér Mercedes Sprintert és főleg annak sofőrjét keresik a szegedi rendőrök, mivel miután balesetet okozott, megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

Hirdetés

A baleset feltételezett okozója egy fehér színű Mercedes Sprinterrel haladt október 24-én 11 óra 25 perckor Szeged külterületén az 502-es úton Kiskundorozsma irányából a bajai út felé. A dorozsmai körforgalomból kihajtva az út 4-es kilométerénél egy teherautó előzésébe kezdett. A manővert azonban úgy hajtotta végre, hogy a baloldali sávban szemből érkező Mazda B2500-as típusú teherautó vezetője vészfékezésre és ellenkormányzásra kényszerült. A jármű sofőrje az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányzott, majd elvesztette uralmát a kocsi felett, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, és ott egy személyautónak ütközött. A baleset feltételezett okozója megállás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de a járművekben jelentős anyagi kár keletkezett.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400/1634-es számon, a 107-es, 112-es központi segélyhívók valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellet bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset rendőrség szemtanú