Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. november 14. 10:20

Hat csomópontnál korszerűsítik a jelzőlámpákat

A városi közgyűlés pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottsága szerda reggeli ülésén arról döntött, hogy kiegészíti azt a pénzügyi keretet, melyet néhány forgalmas csomópont jelzőlámpáinak felújítására fordítanak.

Hirdetés

Bruttó ötmillió forinttal megtoldja a város azt a pénzügyi keretet, amit a közlekedési lámpák korszerűsítésére különített el korábban. Így most bruttó 35 millió forintból újulhat meg az Agyagos utca és Makkosházi körútnál, Margaréta utca Rókusi körútnál, és az Anna kútnál lévő csomópont, valamint Rókusi körút, Csáki utca sarkán, a Rókusi körút, Vértói utca, és a Makkosházi körút, Ortutay utca sarkán lévő lámparendszer.  

Új útszakaszt építenek Szőregen, ugyanis a Dél-Alföldi Hulladékgazdálkodási Társulás új hulladékudvarához közúti összeköttetést kell létesíteni. Ezért a Palackozó utcai útburkolat kiépítésére valamivel kevesebb, mint bruttó 35 millió forintot biztosít az önkormányzat. A beruházásra azért van szükség, mert a hulladékudvart a lehető legtávolabb építik meg a lakott területektől.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: felújítás jelzőlámpa Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés