Hirdetés
Kék hírek 2018. november 13. 08:45 Forrás: MTI

A pesti bulinegyedben fogtak el egy drogkereskedőt, aztán rajta keresztül még kettőt

A rendőrök akkor fogták el, amikor éppen három férfinak adott el kokaint szombaton a budapesti V. és VII. kerületi szórakozóhelyek környékén - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden.
Hirdetés

A közleményben azt írták, a vásárlóktól 4,23 gramm kokaint foglaltak le, a 29 éves férfi lakásán pedig nejlontasakokba adagolva 9,7 gramm kokaint, készpénzt és a kábítószer adagolásához használt eszközöket, digitális mérleget találtak.

A nyomozók vasárnap hajnalban a Ferencvárosban elfogták azt a 29 éves férfit is, akitől a szórakozóhelyek környékén kereskedő férfi továbbértékesítés céljával a drogot vásárolta. Nála mintegy négyszázezer forint készpénzt, budaörsi lakcímén pedig 18,97 gramm kokaint találtak.

A házkutatás közben érkezett egy fogyasztó is, aki az ott lakó díler 31 éves testvérét kereste, hogy tőle vásároljon. A rendőrök mind a két férfit elfogták, majd a ház másik részében további 59,4 gramm kokaint és 124 gramm marihuánát találtak.

A BRFK nyomozói négy férfit kábítószer birtoklása, három férfit pedig – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt hallgattak ki gyanúsítottként, valamint indítványozták a drogkereskedők letartóztatását.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kábítószer rendőrség