Színes 2018. november 10. 19:40

Boncz Ádám a Lincoln Centerben lép fel!

„Amióta New Yorkban élek, vágytam ide, és most lehúzhatom a bakancslistámról” – írta Facebook-oldalán a szegedi Boncz Ádám.

Hirdetés
Hirdetés

Boncz Ádám, aki közel tíz éve él és játszik New Yorkban, tizenhét évesen lépett először színpadra a Szegedi Nemzeti Színház színpadán, A Janika című előadásban Valló Péter rendezésében.

Az ízig-vérig szegedi Boncz Ádám a kétezres évek elején a London Academy of Music and Dramatic Arts kurzusának elvégzése után felvételt nyert a legendás New York-i Lee Strasberg Theater and Film Institute-ba, ahol évekig olyan mesterektől tanulhatott, mint Paul Calderon (Ponyvaregény, Öreg halász és a tenger) vagy Geoffrey Horne (Híd a Kwaii folyón).

Jóllehet Ádám New Yorkban már számos színműben, vígjátékban és mozgásszínházi előadásban lépett színpadra, szombat este valami különleges produkcióban lesz főszereplő!

Boncz Ádám azt írta az estről a Facebook-oldalán: „Az a megtiszteltetés ért, hogy a Lincoln Center David H. Koch színházában léphetünk fel az utánozhatatlan Pankovits Nikolett Sextett-tel közös jazzes-verses koncertünkkel. Bevallom, amióta New Yorkban élek, vágytam ide, és most lehúzhatom a bakancslistámról. Már nagyon várjuk!”

A Szomorú, de igaz című szombat esti előadásban a magyar lélek mélységét tárják fel keserédes melódiákkal és versekkel, köztük humoros írásokkal.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Boncz Ádám koncert Lincoln Center New York Pankovits Nikolett Sextett színház