Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. november 10. 10:29

Bérletekbe csomagolták a szabadtérit az ünnepekre

Hétféle szabadtéri karácsonyi bérlet közül válogathatnak idén a különleges ajándékra vágyók. Idén sem marad ki a sorból a premierbérlet, és most az újszegedi színpad izgalmas bemutatóit is összecsomagolták az ünnepekre.

Hirdetés

Hogyan kapcsolódik össze a Dóm tér és a karácsony? Nemcsak a fenyő, szalma és forralt bor illatú adventi vásár miatt, hanem a szabadtéri révén is – egyre több olyan karácsonyfa van, amely alatt a Szegedi Szabadtéri Játékok jövő nyári produkcióira szóló jegyek is ott lapulnak.

Az idén hétféle, kedvezményes bérlet nyújthat különleges ajándékélményt a csillagtetős színház szerelmeseinek.

A korábbi évekhez hasonlóan egyik Dóm téri bemutatóról sem maradnak le, akik az exkluzív premier bérletet találják a meglepetéseik között. Izgalmas nyárra számíthat az is, aki a teljesen megújult újszegedi színpad első előadásaira vált bérletet:

Moliére komédiája, a Don Juan, a Koldusopera című brecht-musical, valamint egy varázslatos családi mesebalett, a Hófehérke és a hét törpe avatja fel a különleges hangulatú játszóhelyet.

Romantikából sem lesz hiány a Dóm téren: olyan nagyszerű művek kerültek egy bérletbe, mint az Aida, a Szerelmes Shakespeare és a Titanic. Aki a tánc rajongója, és ki nem hagyná a Hullámzó világ című táncjátékot, választhatja mellé a Szerelmes Shakespeare-t vagy a Titanicot is. Ha pedig a nagy klasszikusokat keresik, akkor az Aida, We Will Rock You és Titanic trió lehet az ideális választás.

Az igazán mindenevőknek „háromfogásos” tánc, musical és opera előadás is egy bérletbe került.

A nyáresti élmények sorozatát garantáló karácsonyi bérletek személyesen a Reök-palotában található jegyirodában, valamint online is elérhetők.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bérlet Szegedi Szabadtéri Játékok
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés