Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. november 8. 09:51

Hernádi Judittal és Kern Andrással készül az ünnepekre a színház

Az év utolsó hónapjában csúcsra jár majd a szegedi színház: a két játszóhelyen összesen 46 alkalommal gödül fel a függöny. A saját előadások mellett népszerű vendégelőadásokat is színpadra állítanak.

Hirdetés

Garantált szórakozást kínál nézőinek a Szegedi Nemzeti Színház az ünnepek alatt is.

A Nagyszínházban többek között a Szentivánéji álom, a Szaffi és a Valahol Európában című saját darabok mellett december 25-én az Orlai Produkció Valódi hamisítvány című vígjátéka kerül színpadra Hernádi Judittal és Kern Andrással.

Felhőtlen szórakozást ígér december 27-én a L’art pour l’art Mintha elvágták vol című előadása, másnap este pedig a Játékszínből érkezik a Legyen a Feleségem! című vígjáték, olyan közismert fővárosi színművészekkel, mint Nagy Sándor, Pataki Szilvia, Kovács Patrícia, Lévay Viktória, Gálvölgyi János és Tóth Enikő.

A Kisszínházban december 26-án, 28-án és 29-én Varsányi Anna Ünnep című nagysikerű vígjátékát láthatja a közönség a szegedi kedvencek közül Szilágyi Annamária, Csorba Kata, Kárász Zénó, valamit Rédei Roland közreműködésével.

Legyen a Feleségem! A vígjáték december 28-án érkezik a Nagyszínházba

Ezen kívül december 26-án Karácsonyi dixie gála, 29-én pedig a Docpiano Band Hakol Beseder című estje várja a kikapcsolódni vágyó nézőket.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: műsor Szegedi Nemzeti Színház ünnep
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés