Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Elmentek a frakcióvezetőkhöz, hiába, most utcára vonulnak a szakszervezetek a cafeteriáért
Szegeden 2018. november 3. 17:55 Forrás: Szeged Televízió

Elmentek a frakcióvezetőkhöz, hiába, most utcára vonulnak a szakszervezetek a cafeteriáért

November 6-án délután háromtól Budapesten a Magyar Nemzeti Bank székháza előtt tüntetnek a szakszervezetek. A Szeged Televízió Szemközt című műsorában erről beszélgettek Farkas Zsuzsannával, a Magyar Szakszervezeti Szövetség megyei képviselet-vezetőjével.

Hirdetés

A béren kívüli juttatások januártól tervezett megadóztatása durva megszorítás a szakszervezeti vezetők szerint, és mintegy kétmillió munkavállalót érint hátrányosan. Mivel a kormány által beígért egyeztetés elmaradt, ezért jövő hét keddre demonstrációt hirdetett a fővárosba a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MSZSZ) és a Liga Szakszervezetek. A célokról, a további lépésekről a szakszervezetek mozgásteréről kérdeztük a Szemköztben Farkas Zsuzsannát, az MSZSZ Csongrád megyei képviselet-vezetőjét. Kozó Attila főszerkesztő kérdezőtársa Dombai Tünde, a Szegedi Tükör újságírója volt.

Nézze meg (újra) az adást!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Budapest demonstráció Magyar Nemzeti Bank MNB szakszervezet Szeged Televízió Szemközt tüntetés Farkas Zsuzsanna Liga Szakszervezetek Magyar Szakszervezeti Szövetség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés