Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2018. október 31. 07:10 Forrás: MTI

Drogdílereket kaptak el a rendőrök Budapesten: több mint 51 milliót érő kokain volt náluk

Mint a krimikben: egy kávézóban és a parkolóban ment a drogbiznisz, amikor a rendőrök rajtaütöttek a három férfin.

Hirdetés

Jelentős – több mint ötvenmillió forintot érő – mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak egy bolgár, egy szerb és egy magyar férfi ellen – közölte honlapján a rendőrség szerda reggel.

A 63 éves bolgár Sz. I. Ivanov hétfő délben egy budapesti kávézóban találkozott az 53 éves szerb H. Ahmettel és a 63 éves Cs. Lászlóval. Rövid megbeszélés után távoztak, majd négy óra múlva visszatértek a kávézóba. Cs. László egy pénzzel teli papírtasakkal érkezett, amit H. Ahmet a parkolóban lévő autójában elrejtett. A kocsiból pedig elővett egy szatyrot, amiben 1054 gramm kokain volt, és átadta két társának.

A közbelépő rendőrök a bolgár férfi kabátja alatt még 232 gramm kokaint találtak. A szerb férfi pedig a nyomozóknak megmutatta a kocsijában lévő rejtekhelyet, amiből további 1054 gramm kokain, valamint a korábban átvett 39600 euró került elő. 

A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 51,5 millió forint.

A Nemzeti Nyomozó Iroda az elfogott férfiakat gyanúsítottként hallgatta ki, őrizetbe vette őket és kezdeményezte letartóztatásukat – olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrség még videót is közzétett a nagy fogásról A kávé mellé ők vitték a fehér port címmel (vegyük észre, micsoda finom humor!), ki ne hagyja!

(fotó: police.hu)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kábítószer Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés