Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. október 30. 09:12

Ismét hazudott a fideszes szegedma.hu, ezért kártérítésre ítélte a bíróság

Noha fellebbezhetnének az első fokú ítélet ellen, inkább gyorsan leközlik a helyreigazítást, bevallva ezzel megint, ki tudja már, hányadik alkalommal: hazudtak, és megtévesztették olvasóikat.

Hirdetés

Szeptember 18-án jelent meg egy szöveg a szegedma.hu portálon, amelyben azt állították, felkészületlenül állt neki a Tisza Lajos körút felújíttatásának az önkormányzat. A Szegedi Törvényszék ítélete szerint helyreigazítást kell tenniük, mert valótlanul állította és híresztelte a fideszes szegedi bulvárlap a föntieket, ezzel hamis látszatot keltve. A bíróság egyúttal kötelezi a Napfénymédia és Marketing Kft.-t, fizessen meg tizenöt nap alatt a felperesnek, azaz Szeged városának, 38 ezer 100 forint eljárási költséget, az államnak pedig – külön felhívásra – 36 ezer forint eljárási illetéket.

Az alperes, azaz a szegedmát működtető Napfénymédia és Marketing Kft. nem bocsátkozott a perbe, a perfelvételi tárgyaláson a szabályszerű idézés ellenére sem jelent meg.

A helyreigazítás a honlapon már fönn van, lásd a képernyőmentésünket.

Ezen túl benne lesz a Déli Szó című hetilapban is, erről Kapitány Gergely főszerkesztő a Szeged városát képviselő ügyvédi irodát egy kétmondatos levélben tájékoztatta.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bíróság helyreigazítás ítélet per Szegedi Törvényszék
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés