Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. október 24. 23:23

Ha megveszed az első 500 SZIN-bérlet egyikét, meghallgathatod Majkát az IH-ban

Early bird bérletakciót hirdetett a fesztivál, aminek a lényege, hogy az olcsó bérlet mellé jár egy ajándékkoncert is.

Hirdetés

Majka valószínűleg soha többet nem fog még egyszer a SZIN nagyszínpadról szakítani egy zenésztársával, de azért talán így is lesznek különlegességek azon a koncerten, amit november másodikán a Makja&Ők elnevezésű formáció ad majd az IH Rendezvényközpontban.

Már maga a koncert is különleges:

azok vehetnek részt rajta, akik megvásárolják a 2019-es Szegedi Ifjúsági Napok első ötszáz, kedvezményes árú bérletét.

Ezen a novemberi estén egyébként a koncert előtt lesz egy SZIN50 Gála is, amin díjakat fognak átadni. Aki jegyet szeretne venni, annak ide érdemes kattintani.

Egyébkét az idei SZIN volt a szervezők közlése szerint az eddig legsikeresebb, a jubileumi fesztivál minden korábbi rekordot megdöntött a több mint 100 ezres látogatószámával és egymás után két telt házas napjával.

A fesztivál után a szervezők online kérdőíven kérdezték meg a látogatókat, mik voltak a kedvenc helyszíneik és koncertjeik. Majdnem 6000 választ kaptak, ezek alapján a legjobb zenei helyszín a Borsodi Nagyszínpad, a legjobb napközbeni aktivitás BP Sing Along Karaoke, a legjobb koncert pedig (döbbenet!) Majka fellépése lett.

Utóbbi óriási médiavisszhangot váltott ki, hiszen a rapper a koncert elején jelentette be, hogy drogproblémái miatt nem dolgozik tovább Curtisszel. A szakítás, és az általa kiváltott reakciók utána még hetekig futottak a sajtóban.

Aki felidézné az idei fesztivál legjobb pillanatait, az errefelé keresgéljen.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: akció Curtis IH Rendezvényközpont jegy jegyeladás koncert Majka Szegedi Ifjúsági Napok SZIN SZIN 2018 SZIN 2019
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés