Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2018. október 21. 14:25

Óriási bunyóval indult az NBA-szezon: egyből egymásnak estek a pávák

Még megy a baseballbajnokság, javában tart az NFL-szezon, a hokimeccsek után a kosárlabdaidény is elindult: egyből hatalmas verekedéssel.

Kezdjük a felkészüléssel, a szakkifejezések átismétlésével:

És akkor most a friss sztori. A második játéknap először játszott saját tornatermében a Los Angeles Lakers, rögtön a Houston Rockets volt az ellenfél. A szezonok óta rémes Lakerst most megint összerakták egy kicsit: odavitték – mondjuk így, ne bolygassuk ezt a sztorit ennél jobban – LeBron Jamest, és kapott egy stocktoni szintű passzolót, Rajon Rondót. A negyedik negyedig nem is történt semmi extra, ám akkor történt ez:

Attól tekintsünk el, hogy Melo Anthony mit és hogyan kommentál utólag, már csak azért is, mert testközelből (7-es mezben a videón) nézi végig a hepajt, inkább vegyük sorra a történteket:

  • ment a szokásos – nem lehet szebben mondani – pofázás, lásd még szájalás, agyarazás, feszedezés, lényeg, még jobban eldurvult mint máskor
  • Chris Paul elkezd böcskődözni, megpróbálja kitolni Rajon Rondo szemét
  • de – stílben maradva – lepattan, erre Rondót lekapta a virtus, és úgy megsirítette Pault, hogy eldőlt, mint karácsonyfa januárban
  • ám Paul nem hagyta magát, adott egy hazait Rondónak
  • ekkor avatkozott be érdemben mindenki, aki csak bírt, a bírók, James is, ám arra nem számítottak
  • hogy Ingram jön, és úgy megsuvasztja Pault, hogy az pillogtatni sem tudott.

A vége azonnali kiállítás, és többmeccses eltiltás az összes verekedőnek, a mérték még kérdéses. A meccset 124–115-re nyerte a Rockets.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kosárlabda verekedés NBA

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés