Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. október 17. 09:22

Diákok! Mit szerettek Szegedben? Kérdőívvel válaszolhattok!

Az Unicef Magyarország ebben a hónapban is megszervezi az Unicef Gyerekhang nevű programját, amelyhez Szeged önkormányzata is csatlakozik.

Hirdetés

A kezdeményezés kapcsán az önkormányzat kíváncsi a városban élő gyermekek véleményére az őket körülvevő világról. Íme a felhívás.

Szeretnénk tudni, hogy mit szeretnek és mit nem szeretnek Szegedben, bátorítjuk őket arra, hogy mondják el ötleteiket, elképzeléseiket Szegedről!

Ide kattintva egy kérdőív jelenik meg.

Kérünk, véleményeddel segítsd Te is Szeged fejlődését! A kérdőív anonim, és csupán néhány percet vesz igénybe a kitöltése.

A kérdőívet a Szent-Györgyi Albert Agórában, valamint az IH Rendezvényközpontban az október 18–20-ig megrendezett Pályaválasztási Napokon személyesen is kitölthetitek, és az ott kihelyezett gyűjtőládákba tehetitek. Október 20-án az Agórában várnak benneteket az IH D2 standjánál, ahol személyesen is elmondhatjátok javaslataitokat. Október 31-éig leadhatjátok véleményeteket az IH Rendezvényközpont recepciójánál, valamint a D2 helyiségeiben (Dózsa György u. 2. szám alatt) elhelyezett gyűjtőládákban is.

Várjuk véleményeteket, javaslataitokat!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: D2 IH Rendezvényközpont kérdőív Szent-Györgyi Albert Agóra Unicef Unicef Magyarország
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés