Hirdetés
Ziccer 2018. október 12. 10:36

A 173. BL-meccsére készül a MOL-Pick Szeged

Vasárnap délután 5 órakor a Mol-Pick Szeged a német SG Flensburg-Handewitt csapatát fogadja a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában. A kékeknek ez lesz a 173. BL-meccsük.

Jól kezdte a Bajnokok Ligája küzdelmeit a MOL-Pick Szeged négy meccs után – Zágráb, Nantes, Zaporizzsja, Celje – is veretlen a gárda és még pontot sem vesztett. Bízzunk benne, hogy a folytatás is ilyen lesz.

A következő ellenfél vasárnap a német bajnok SG Flensburg-Handewitt lesz. Az biztos, hogy egy igazi rangadóra van kilátás az újszegedi sportcsarnokban.

Az ellenfél már tizenöt év óta szerepel a Bajnokok Ligájában, amelyet egyszer, 2014-ben meg is nyert.

A MOL-Pick Szegednek ez lesz a 173. BL-mérkőzése. A mérleg elég kiegyenlített, 80 győzelem mellett 79 vereséget könyvelhetett el eddig a csapat. Döntetlenből csak 13 volt 172-ből.

A két együttes eddig csupán két alkalommal találkozott egymással. 2011-ben a nyolcaddöntőben találkoztak. Sajnos mind a két csatából a németek kerültek ki győztesen. Itthon szoros volt, 27–26, de idegenben 33–20-ra kapott ki a Szeged.

MOL-Pick Szegednél mindenki egészséges, így Juan Carlos Pastor vezetőedző teljes kerettel készül a hétvégi összecsapásra, ahogy a szurkolók is, hisz már csak állójegyek maradtak, így teltház fogadja majd a csapatokat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bajnokok Ligája kézilabda MOL-Pick Szeged