Ziccer 2018. október 10. 09:00 Forrás: pickhandball.hu

Ez is egy sima, könnyű meccs volt

Tartja továbbra is jó formáját és veretlenségét a MOL-Pick Szeged a bajnokságban is. Most a Komlót tömték ki és tíz góllal, 39–29-re győztek a hatodik fordulóban az újszegedi sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés

Ezen a mérkőzésen három játékos pihenhetett, Stefán Rafn Sigurmannsson, Matej Gaber és Mario Sostaric nem lépett pályára.

A mérkőzés azonnal három gyors szegedi góllal indult. Ekkor még a Komló felvette az iramot és egy gólra felzárkózott, de utána már nem bírt a hazai gárdával, a MOL-Pick Szeged folyamatosan növelte előnyét. 10 perc után időt kért a Komló, ekkor már 7-2-t mutatott az eredményjelző. De ez sem segített rajtuk, a félidőben hét gól, 21-14 volt a Szeged előnye.

A második félidőben tovább robogott a hazai csapat, a Komló nem bírt jelentős ellenállást kifejteni. Kilenc perccel a vége előtt már meg volt a 10 gólos különbség és ebből már nem is engedett a Pick. A vége 39-29 lett.

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője a csapat honlapjának nyilatkozott a mérkőzés után: - Tipikus olyan meccs volt, ahol két kupamérkőzés között játszottak a csapatok. Azok léptek pályára ma, akik kevesebbet kézilabdáztak a Celje ellen, illetve negyedóránként cseréltük a fiúkat. Fontos volt, hogy nyerjünk, simán és sérülés nélkül hozzuk le a találkozót. A Komló egy jó csapat, biztos vagyok benne, hogy továbbmennek majd, szurkolunk nekik és sok sikert kívánunk.

MOL-PICK Szeged - Sport36-Komló 39-29 (21-14)
K&H férfi kézilabdaliga, 6. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1500 néző. Vezette: Felhő, Öcsi.
MOL-PICK Szeged: Alilovic 1 - P. Rodríguez 2, Maqueda 2, Henigman 2, Bánhidi 4, Källman 4, Bombac 3/1. Csere: Sego, Nagy M. (kapusok), Balogh 6/4, Zsitnyikov 2, S. Sunajko 1/1, Bodó 7, Kaspárek 1, Blazevic 3, Canellas 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Komló: Selymes -  Gebhardt 3, Obradovics, F. Sunajko 3, Grünfelder 1, Jerkovic 6, Markovics 2. Csere: Szabó (kapus), Katzirz, Balázs 2, Kovács 1, Pál 3, Matic 6/1, Manojlovity 2, Marcsek, Szkokán. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
Hétméteres: 7/6, ill. 1/1.
Kiállítás: 10, ill. 4 perc.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bajnokság MOL-Pick Szeged országos bajnokság