Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. október 5. 11:00

Egyre nehezebb a választás. Itt a Szeged.hu programajánlója!

Filmek, bulik, koncertek és egyéb időtöltési lehetőségek Szegeden péntektől csütörtökig.

Hirdetés
Hirdetés

Aki rendszeresen olvassa heti programajánlóinkat, észrevehette, hogy azok mostanában egyre hosszabbak. Hétről hétre több az ajánlásra érdemes koncert, előadás, kiállítás, buli, mindenféle program, ilyen téren kifejezetten jó eddig az idei szegedi ősz. Amióta pedig egy hete az Őszi Kulturális Fesztivál is elkezdődött, tényleg csak kapkodjuk a fejünket. Azért, hogy önnek viszont ne kelljen, ezen a héten is megmondjuk, hogy szerkesztőségünk szerint milyen programokkal érdemes tölteni a szabadidőt a következő napokban Szegeden.

Mozi, buli, koncert, színház, előadások, klubok és egyebek. Mindez egy csomó, a programok (általában) Facebook-eseményeire mutató link kíséretében. Ahogy szoktuk.

A programjavaslatokat az info@szeged.hu címen, vagy a Facebook-oldalunkon, üzenetben várjuk izgatottan.

10.05., Péntek

Mozi

Csuklyások, Apróláb, Keresés, Csillag születik, Utoya, július 22., Tranzit, Napszállta a Belvárosi Moziban.

A kém aki dobott engem, Alfa, Az apáca, Egy kis szívesség, Fák jú Tanár úr! 3, Horror Park, Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció, Johnny English újra lecsap, Peppermint - A bosszú angyala, Predator - A Ragadozó, Venom a Cinema Cityben.

Buli / Koncert

Fool Moon Acappella Festival 2018 – Elkezdődik a kétnapos zenei fesztivál az IH-ban, fellép a Bolyki Brothers, a házigazda Fool Moon, és a francia Opus Jam is.

Blues Joy – Ezúttal nem jazz, hanem blues a Kedves Presszóban. Este nyolctól fellép a Blues Joy nevű, Orosházán alakul formáció. Ingyenes.

Invisible Words – Billy Prim és Veréb Patrik játszik a Nyugi Kertben, és az esemény oldala azt ígéri, hogy a páros „egy indián/jazz kombóval fogja felhevíteni a hideg októberi estét”, jelentsen is ez bármit.

Kökény Attila Est – Régi vágyad, hogy evés közben egy Megasztár-győztes énekeljen a füledbe? Ez a te napod! Vacsorával egybekötött Kökény Attila-koncert a Gardenben.

¡Nosnach // Sickratman Intimkártett – „Minimál tangó New Yorktól Odesszáig. Kelet-európai sanzon. Francia, zsidó, argentin, balkáni és cirkuszi zenék keverednek kísérleti, kortárs és szabadzenei elemekkel” – írja a Facebook-esemény a ¡Nosnach zenéjéről, akik mellé aztán csatlakoznak még ketten, hogy a méltán legendás Paizs Miklós SICKRATMAN Intimkártett nevű formációját is hallhassa a közönség a Grand Caféban. Utána HumppAfter, vagyis DJ Rat játszik harmonikaalapú zenéket a kávézóban. Kihagyni lehet, csak nem érdemes.

New Level Empire – A zenekar, aminek a létezése sem egészen érthető, és aminek a promószövegében például azt írják, hogy az „együttes célja, hogy alapjaiban reformálja meg a modern dance zenét: az eddig kizárólag Dj-k által bemutatott műfajt a New Level Empire zenekari formátumban, hangszeres megoldásokkal kelti életre és viszi színpadra.” Ennek ellenére a rajongóknak persze ajánlott, mindenki másnak viszont csak saját felelősségre. A Jate Klubban lesz a koncert.

Jazzszigor – „A jazz szegedi pápái ezúttal DJ Kővel megerősítve koptatják a lemezeket a közönség megelégedésére. A belépés ingyenes.” Természetesen a Jazz Kocsmában.

Virtual Revolution // Chimpull // Wave – Két szegedi és egy szabadkai rockzenekar koncertezik a Rock Klubban. Belépő nincs.

Terebes koncert és táncház Szegeden – Ebben a címben minden benne van, csak az nem, hogy a Millenniumi Kávéházban lesz.

Cooltour Café Nyitóbuli – Újranyílik a Cooltour Café és a Noé Bárkája. Lesz Take Three-koncert és Peter Bors is fellép. Szóval jazz.

Global Techno Autumn w/ PETER ALL NIGHT LONG – Szeged legpéterebb lemezlovasa is őszbe váltott a nyárból és a Horthy Csónakház után ezúttal már a Pulzusban tolja a technót egész éjjel. Ráadásul itt még belépő sincs.

Hello Friday – Péntek este a Hungiban, a házigazda Wriman & Tabo

MINIszoknya Party – Az egyre hűvösebb őszi éjszakában egy miniszoknya partyt hirdetni már-már bevállalás, gondolhatnánk, de közben persze dehogy. Péntek este a Retro nagytermében ismét házibuli, ezúttal Gabriel B-vel, a pubban pedig rnb WellDannel. Srácoknak 23:30-tól éjfélig, lányoknak éjféltől fél 1-ig nincs belépő.

Rock The City Opening Party - Bonita – „Budapest legjobb latin bulija Szegeden”, hirdeti a plakát, aminek ha a fele igaz, akkor már talán érdemes ezen az estén lenézni a Jatéba. A Facebook-eseménynél a referencia-előadók felsorolása láttán mondjuk egy picit megijedtünk, de hát na, mi már csak ilyen finnyás hülyék vagyunk.

Salsa & Sensual Party – Latin hangulatok a Number One-ban is.

Más program

Ingyenes tárlatvezetések a Mihályfi gyűjtemény alkotásai között – „A tárlatvezetésen a résztvevők megismerhetik a kiállítás legérdekesebb, legkiemelkedőbb alkotásait, átfogó képet kapva a XX. század első felének magyar képzőművészetéről.” Mindez a REÖK-ben. Részletek a Facebook-linken.

Mándy Ildikó Társulata: A macska neve – Táncszínházi előadás a Régi Zsinagógában, prózai jelenetekkel, a macskákról.

Szentivánéji álom – Shakespeare a szegedi színházban. Arany János fordítását színpadra alkalmazta: Horgas Ádám. Premier.

10.06., Szombat

Mozi

Apróláb, A nőkért, Csuklyások, Csillag születik, Keresés, Szimpli, Utoya, július 22., Verdi: Aida – MET Live in HD, Napszállta a Belvárosi Moziban.

A kém aki dobott engem, Alfa, Az apáca, Az elrabolt hercegnő, Egy kis szívesség, Fák jú Tanár úr! 3, Horror Park, Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció, Johnny English újra lecsap, Meg – Az őscápa, Peppermint - A bosszú angyala, Predator - A Ragadozó, Venom a Cinema Cityben.

Buli / Koncert

Fool Moon Acappella Festival 2018 – Elkezdődik a kétnapos zenei fesztivál az IH-ban, fellép a Bolyki Brothers, a házigazda Fool Moon, és a francia Opus Jam is.

Napfényes Gyermekarcok – Jótékonysági koncert a Szegedi Dóm Látogatóközpontban a GEMMA Központ javára. Játszik az SZTE Universitas Szinfonikus Zenekar és mások, részletek a linken.

Timeless Jazz Band koncert a Kedvesben – Ismét egy cím, amiben nagyjából minden benne van. Újra jazz est a Kedves Presszóban, ezúttal egy kiskunhalasi zenekarral.

Mayfly FUNKusztik Vol.2. – „Egy egyedülálló koncert, melyben akusztikus hangszerekkel szólaltatjuk meg régi és új idők legjobb funky slágereit!” – írja a Facebook-esemény, és szerintünk ez érdekesen hangzik. A Nyugiban lesz.

Golden Buuliiiii – A Wake up Little Susie zenekar játszik vendégeikkel az Etelka sori Golden Presszóban.

Vacsora Zsuzsival // Sorbonne Sexual – „Négy éve lemezt mutattunk be itt. Most egy nagyszerű debreceni gyökerű, budapesti zenekart meg magunkat, csak úgy.” – írja a Vacsora Zsuzsival zenekar a Facebook-eseményen, ahová kattintva további infókat lehet és érdemes találni a fellépőkről. A buli a Grand Caféban lesz.

Irie Maffia & Lóci játszik – Két merőben eltérő stílusú zenekar koncertje a Jate Klubban. Nagy az esélye egy nagy bulinak.

Szombat esti Retro láz – Szombat éjszakánként nosztalgiabulikat tartanak a Jate Klubban, most a kilencvenes évek egyik legbüntetőbb formációja, az UFO fog koncertet adni. Az UFO Zsoltiként ismert frontember feje tánc közben olyan, hogy már csak azért megéri megnézni őket! Inni előtte persze azért jócskán érdemes.

Evil's Tears // Gépmadár – Beismerő vallomás következik: az égvilágon semmit nem tudunk erről a két zenekarról, de ezen a szombat estén ők fognak fellépni a Rock Klubban. Szerintünk rockzenét játszanak, és szerintünk soha nem lesznek világhírűek, de mondjuk ezekkel a tippekkel elég valószínű, hogy nem lövünk mellé. Hallgass meg őket, aki úgy érzi.

A Casablanca bemutatja: Nyenyec & Peterslounge Szezonnyitó – Szeged legpéterebb lemezlovasa a pénteki egészestés technózás után szombaton lazábban tolja a Belvárosi Mozi galériáján. Ott lesz vele bemelegítésként Nyenyec is.

Latin est a Millkában – A Rumba Gitana nevű zenekar játssza saját dalait. Azt ígérik, hogy a „flamenco rumbáktól a latin rockig” sok minden lesz, ami belefér ebbe a zenei világba. Utána Latin táncos parti is lesz.

Carbon pres. Klaudia Gawlas – A szenes arcok elhozzák Szegedre Klaudia Gawlast, aki mellett még SanFranciscoBeat és Robin Futaki fogja tolni a technót szombat éjszaka a Sing-Sing-ben. Csapatás-veretés este tizenegytől reggel hatig.

#szexizenék éjszakája – „Andris a legszexisebb zenéket pörgeti egész este, gyere és rázzuk együtt!” – írja a Facebook-esemény, és az Andris alatt Andrew Juniort értik, aki a házigazda lesz ezen az estén. Azt nem tudjuk, hogy Andrisnál mi számít szexizenének, de minden esetre a címválasztás nekünk tetszik.

MÉRET a lényeg – Na, vajon mi szerepel egy ilyen című buli poszterén? Egy dús keblű lány egy hosszú vonalzóval a kezében, naná! Persze arra azért nem merünk mérget venni, hogy ilyen lányok tényleg lesznek ezen a szombaton a Retróban, viszont a nagyteremben WellDan játszik majd mai slágereket, a pubban meg Gabriel B tart házibulit. Srácoknak fél 12-től éjfélig, lányoknak éjféltől fél 1-ig nincs belépő.

Más program

Ismét látogatható a Szent István téri víztorony! – Minden hónap első szombatján fel lehet menni a toronyba, meg lehet nézni a kiállításokat, szét lehet nézni fentről. Ez októberben most lesz.

„A legek tere”: Sétáljon velünk a Széchenyi téren! – „A séta során megemlékezünk a Széchenyi tér története mellett az ott álló köztéri alkotásokról, fákról s végigjárjuk a tért övező gyönyörű, hatalmas műemléki épületeket.”

Babazsúr – „Rendhagyó babazsúrra várjuk már II.alkalommal Petőfi-telep legifjabb lakosait. Miközben a gyerkőcök játszanak és ismerkednek egymással, addig gondoskodunk arról, hogy a szüleik se unatkozzanak! Kocsonyi-Adamcsók Márti logopédus szakemberrel a beszédindításról, Kovácsné Süli Mónikával babamasszázs technikákról lehet beszélgetni.” A petőfitelepi művházban.

Ingyenes tárlatvezetések a Mihályfi gyűjtemény alkotásai között – „A tárlatvezetésen a résztvevők megismerhetik a kiállítás legérdekesebb, legkiemelkedőbb alkotásait, átfogó képet kapva a XX. század első felének magyar képzőművészetéről.” Mindez a REÖK-ben. Részletek a Facebook-linken.

A Napfény városának árnyékos oldala - Amiről NEM szól a fáma I. – Hol voltak Szeged város kivégzőhelyei? Ki volt a város utolsó hóhéra? Hogy kínozták a rabokat a szegedi várbörtönben? Mi okozta a II. világháború legnagyobb pusztítását Szegeden? A többi között ezekre a kérdésekre igyekszik válaszolni ez a korhatáros túra a városban. Részletek a linken.

Őszi Mulatság – Kézműves foglalkozás, népi játékok és néptánc, bábelőadás, őszi csemegék készítése. Ez mind lesz az Alsóvárosi Tájházban szombaton délután.

Backstage fórum – Beszélgetés a Jate Klubban az Irie Maffia és a Lóci játszik zenekarok koncertjei előtt az NKA - Hangfoglaló turné részeként. A téma: Zenekarvezetők és zenekartagok - Hogyan működik egy zenekar? Hogyan áll össze zenei koncepció? A beszélgetésen ott lesz Csorba Lóci és Élő Márton is az említett két zenekarból. Moderátor: Bodrogi András.

Super 8 Kertmozi – 8 mm-es filmek vetítése a JAzz Kocsma kertjében, nyilván az egyre hűvösödő októberi éjszaka szabta kereteken belül.

Francia rúdugrás – Vígjáték nagykorúaknak. Szextett két részben a Szegedi Pinceszínházban.

Szentivánéji álom – Shakespeare a szegedi színházban. Arany János fordítását színpadra alkalmazta: Horgas Ádám. Premier.

10.07., Vasárnap

Mozi

A nőkért, Csuklyások, Apróláb, Keresés, Csillag születik, Kékről álmodom, Utoya, július 22., Napszállta a Belvárosi Moziban.

A kém aki dobott engem, Alfa, Az apáca, Az elrabolt hercegnő, Egy kis szívesség, Fák jú Tanár úr! 3, Horror Park, Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció, Johnny English újra lecsap, Meg – Az őscápa, Peppermint - A bosszú angyala, Predator - A Ragadozó, Venom a Cinema Cityben.

Buli / Koncert

Szüreti Operett Gála Fonyó Barbarával és Berkes Jánossal – Az Orfeum Vándorszínpad produkciója az IH-ban.

A zsidó zene gyöngyszemei –  Nógrádi Gergely főkántor, Teszter Nelli zongoraművész, Pap Judit zongoraművész és Vadász György énekművész zenei estje a szegedi zsinagógában.

Más program

25 éves az NKA - Ingyenes programok a Reök-palotában – Egésznap programok a város egyik legszebb szecessziós palotájában és művészeti központjában.

Hurka Gyurka – Hentesmese, zenés bábjáték Benedek Elek, A fekete ország című meséje alapján a Kövér Béla Bábszínházban.

Szentivánéji álom – Shakespeare a szegedi színházban. Arany János fordítását színpadra alkalmazta: Horgas Ádám. Premier.

Tóték – Örkény klasszikus darabja, Gömöri Krisztián, Borovics Tamás és Szilágyi Annamária főszereplésével, Bezerédi Zoltán rendezésében, a Kisszínházban.

10.08., Hétfő

Mozi

Csuklyások, Apróláb, Keresés, Csillag születik, Utoya, július 22., A lehetséges világok legjobbika, Napszállta a Belvárosi Moziban.

A kém aki dobott engem, Alfa, Az apáca, Egy kis szívesség, Fák jú Tanár úr! 3, Horror Park, Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció, Johnny English újra lecsap, Peppermint - A bosszú angyala, Predator - A Ragadozó, Venom a Cinema Cityben.

Buli / Koncert

Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus – Filharmónia Magyarország Tisza bérlet-programja a szegedi színházban.

Moldvai Táncház – Moldvai csángó táncház a Rock Klubban. Zenél a Suflare Kollektíva. Vendég: Pribojszki Ferenc, aki cimbalmon játszik. Tánctanítás is lesz, meg minden, ami ilyenkor kell. Ingyenes.

GICCS PARTY – Nem tudunk és nem is akarunk mást tenni, mint idézni a Facebook-eseményből: „Szereted a trash-t? Megremeg a térded egy ízléses bársonyzakó vagy egy elegáns neonszínű harisnya láttán? Az otthoni alapozások alkalmával még mindig legszívesebben a Szomorú Szamurájjal hangolódsz az estére? Szerinted nem ciki, sőt, kifejezetten menő a playback? Fejből tudod a Szerelemdoktor számát?  Imádod a magyar trash-t?!? Akkor eljött a Te időd!” Hétfőn este a Jate Klubban.

Más program

PanoDráma: Pali – Maléter Pálné életmonológja a Régi Zsinagógában.

Lélekcseppek – A Genéziusz Színház és a Szegedi LMBT Közösségért Csoport estje a hazai LMBTQ irodalomról a Hungiban. Ingyenes.

10.09., Kedd

Mozi

Három nő, Csuklyások, Apróláb, Keresés, Csillag születik, 303, Utoya, július 22., Napszállta a Belvárosi Moziban.

A kém aki dobott engem, Alfa, Az apáca, Egy kis szívesség, Fák jú Tanár úr! 3, Horror Park, Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció, Johnny English újra lecsap, Peppermint - A bosszú angyala, Predator - A Ragadozó, Venom a Cinema Cityben.

Buli / Koncert

Bródy - Ráadás – Bródy János önálló estje a legújabb albumának anyagából, és persze más dalokból is.

The Groovin' Pipers - at XIV. Szegedi Bolgár Kulturális Napok – Saját bevallása szerint energikus, modern (mindenféle elektronikával, rockkal és egyebekkel vegyített) népzenét játszó bolgár zenekar a Millenniumi Kávéházban.

TTIK-s Buli – Buli kedden este nem csak TTIK-soknak a Jate Klubban. Lesz úgynevezett sztárvendég is: a házigazda DJ Berry mellett Edo Denova fog a pultba állni.

Más program

Délvidék titkai - Szegeden – Könyvbemutató a Millenniumi Kávéházban, G. Nagy Lilla Imola Délvidék titkai című könyvéről beszélget a szerzővel Kisimre Ferenc.

Pintér Béla: A Démon Gyermekei – A Szegedi Egyetemi Színház előadása a Szegedi Pinceszínházban.

Tóték – Örkény klasszikus darabja, Gömöri Krisztián, Borovics Tamás és Szilágyi Annamária főszereplésével, Bezerédi Zoltán rendezésében, a Kisszínházban.

Réz András – A Star Wars tündöklése és bukása avagy Rapid randi a kultúrával – A népszerű filmes és kulturális megmondóember előadása az IH-ban. A Pedagógiai esték őszi évadának újabb része.

Ingyenes tárlatvezetések a Mihályfi gyűjtemény alkotásai között – „A tárlatvezetésen a résztvevők megismerhetik a kiállítás legérdekesebb, legkiemelkedőbb alkotásait, átfogó képet kapva a XX. század első felének magyar képzőművészetéről.” Mindez a REÖK-ben. Részletek a Facebook-linken.

XXI. Újszegedi Bioépítészeti Napok – Építészeti előadások a Bálint Sándor Művelődési Házban keddtől csütörtökig.

Színes kis kozmoszok - bemutató – „Kicsit irodalom. Kicsit koncert. Kicsit színház.”

Társasok Éjszakája – „Van nekünk két ambiciózus és kreatív emberünk, akik csináltak pár egyedi társast és elhozzák nekünk a bárba, hogy kipróbálhassátok. Ezen az estén INGYENES lesz a társasjáték használat.”

10.10., Szerda 

Mozi

Csuklyások, Apróláb, A nőkért, Csillag születik, Utoya, július 22., Napszállta, Keresés a Belvárosi Moziban.

A kém aki dobott engem, Alfa, Az apáca, Egy kis szívesség, Fák jú Tanár úr! 3, Horror Park, Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció, Johnny English újra lecsap, Peppermint - A bosszú angyala, Predator - A Ragadozó, Venom a Cinema Cityben.

Buli / Koncert

Zenei album – Edvard Grieg – „A Somogyi-könyvtár Zenei album sorozata idén októberben Edvard Grieg norvég zeneszerzőre emlékezik születésének 175. évfordulóján.”

Common Eider, King Eider [USA] & Drekka [USA] – „Alaszkai/San Francisco-i ambient drone doom folk duó, és kísérleti elektronika Indianaból a szegedi Grand Café mozitermében.” Na, kérem, ez már valami!

Ossó Balázs Akusztik – Gitárral és mindenféle elektronikus kiegészítőkkel előadott ingyenes koncert a Nyugiban.

Más program

XXI. Újszegedi Bioépítészeti Napok – Építészeti előadások a Bálint Sándor Művelődési Házban keddtől csütörtökig.

Színvak – Drámajátszóház felnőtteknek a Képzerdőben.

Ingyenes tárlatvezetések a Mihályfi gyűjtemény alkotásai között – „A tárlatvezetésen a résztvevők megismerhetik a kiállítás legérdekesebb, legkiemelkedőbb alkotásait, átfogó képet kapva a XX. század első felének magyar képzőművészetéről.” Mindez a REÖK-ben. Részletek a Facebook-linken.

Szentivánéji álom – Shakespeare a szegedi színházban. Arany János fordítását színpadra alkalmazta: Horgas Ádám. Premier.

Tóték – Örkény klasszikus darabja, Gömöri Krisztián, Borovics Tamás és Szilágyi Annamária főszereplésével, Bezerédi Zoltán rendezésében, a Kisszínházban.

10.11., Csütörtök

Mozi

Apróláb, A meztelen Juliet, Kékről álmodom, Könnyű leckék, Venom, Viszontlátásra odafönt, A néma forradalom, Csillag születik, Izlandi amazon, Húzós éjszaka az El Royale-ban a Belvárosi Moziban.

Buli / Koncert

Honeybeast – Akusztikus jótékonysági koncert az IH-ban az SZTE-AOK Pszichiátriai Intézetéhez tartózó alapítvány szervezésében.

No Last Page, The Tumor Called MARLA, Five More Minutes – Két fővárosi zenekar közös lemezbemutató turnéjának negyedik állomása, fellép mellettük még egy szegedi is. Punk, metal, stoner rock a Jate Klubban.

Fonó Klub Szeged évadnyitó! – Csík János és a Mezzo zenekar, utána táncház a Fonó Klubban, vagyis a Millenniumi Kávéházban.

Rudeboy Shuffle by Diversity Sound – Dancehall est a Nyugiban. Rastáknak és wannabe rastáknak kötelező program.

Más program

Sci-fi, fantasy és politika – Beszélgetés Tóth Csabával a Grand Caféban a könyveiről, meg valószínűleg még sok minden másról. Moderátor: Nyéki Tamás.

XXI. Újszegedi Bioépítészeti Napok – Építészeti előadások a Bálint Sándor Művelődési Házban keddtől csütörtökig.

Sportolók Éjszakája – „Szeged ad helyszínt a Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozója országos rendezvényének, amelyben 7 egyetem többek között az SZTE is összeméri tudását a Debrecen, Nyíregyháza, Eger, Pécs, Szombathely, és a Testnevelési Egyetem csapataival.” Este pedig buli és mindenféle szórakoztató programok.

Miklosovits László kiállítása és kötetbemutatója – Megnyitja: Pataki Ferenc Prima-díjas festőművész.

Ingyenes tárlatvezetések a Mihályfi gyűjtemény alkotásai között – „A tárlatvezetésen a résztvevők megismerhetik a kiállítás legérdekesebb, legkiemelkedőbb alkotásait, átfogó képet kapva a XX. század első felének magyar képzőművészetéről.” Mindez a REÖK-ben. Részletek a Facebook-linken.

HLP feat. Roskó Gábor: A csillagok szíve – Transzparens-játék A csillagok szíve című afrikai mesegyűjtemény alapján a ZUG művészeti tetthelyen.

Műhelytitkok - Mezei Márk: Utolsó szombat – Szilágyi Zsófia beszélget Mezei Márkkal, az Utolsó szombat című regény szerzőjével.

Szentivánéji álom – Shakespeare a szegedi színházban. Arany János fordítását színpadra alkalmazta: Horgas Ádám. Premier.

Tóték – Örkény klasszikus darabja, Gömöri Krisztián, Borovics Tamás és Szilágyi Annamária főszereplésével, Bezerédi Zoltán rendezésében, a Kisszínházban.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: program programajánló programok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés