Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. október 4. 22:44

Joób Márton: Fontosak a munkahelyteremtő beruházások

Képgaléria
300 millió forintból épült meg az épületgépészeti termékek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás új bemutatóterme és áruháza a Dorozsmai úton.  A cég, a fejlesztésnek köszönhetően 7 új munkahelyet hozott létre.

Hirdetés

Az épületgépészeti vállalkozásnak az országban 21 telephelye van, pontosan egy hete Szekszárdon nyitottak egy új áruházat. Szegeden már négy éve jelen vannak, eddig egy bérelt helyiségben volta, de idén úgy döntöttek, saját áruházat nyitnak. Megvásárolták az új áruháznak szánt helyet, ahol egy 700 négyzetméteres régi épületet bemutatóteremmé alakítottak át és mellé építettek egy 900 m2-es raktárhelyiséget.

A megnyitó ünnepségen az önkormányzat részéről Joób Márton, a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnöke köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, a város számára fontos, hogy a kis és középvállalkozások is fejlődjenek, erősödjenek, mivel ők adják a munkahelyek 70 százalékát.

Fontos, hogy a város és a vállalkozások között szoros együttműködés legyen – mondta Joób Márton éppen ezért a város mindenben segíti a fejlesztő, beruházó cégeket. Nagy öröm számunkra, amikor Szegeden újabb és újabb fejlesztések valósulnak meg és egyre több cég gondolja úgy, hogy bővíti a portfólióját, a telephelyét és új munkahelyeket hoz létre. A vállalkozások fejlődése Szegedre is jó hatással vannak, hisz az erős cégek az adókon keresztül hozzájárulnak a város költségvetéséhez, amelyet többek között fejlesztésekre fordít az önkormányzat – tette hozzá a képviselő.

Slonszki Attila, a cég ügyvezetője elmondta, a vállalkozásnak nagyon fontos a szegedi piac és termékeik bemutatásához elengedhetetlen volt egy új bemutatóterem, áruház és logisztikai bázis felépítése. Az új telephely kialakítását banki kölcsönből valósították meg és közel 300 millió forintba került. A fejlesztéssel 7 új munkahelyet teremtettek, és összesen 12-en dolgoznak a szegedi telephelyen. Az ügyvezető reményei szerint a beruházásnak köszönhetően a cég termékeit még többen ismerhetik meg és sokkal könnyebben hozzájuthatnak majd azokhoz.

Slonszki Attila hozzátette, amennyiben az építőipar továbbra is hasonlóan teljesít, akkor a tervek szerint további új munkahelyeket hoznak majd létre Szegeden.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: áruház fejlesztés Joób Márton Slonszki Attila
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés