Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. október 1. 20:16

110 centis vagy? Fekete a hajad? Irány a Szaffi!

Száztíz centinél nem magasabb, sötét hajú kislányokat és kisfiúkat keres a szegedi színház a Szaffi című meséjébe. Casting most szombaton!

Hirdetés

Október 6-án, szombaton 9 óra 45 perckor a Szegedi Nemzeti Színház művészbejárójánál (Vörösmarty utca felőli oldal, porta) kell jelentkeznie annak a kislánynak és kisfiúnak, aki szeretne szerepelni a Szaffiban. A híres Dargay–Nepp-Romhányi- Strauss meseoperett premierje november 17-én lesz. Gyerekszereplőket keresnek.

A feltételek:
Kislányok: maximum 110 centiméteres magasság, hosszú, sötét haj (fekete vagy sötétbarna).
Kisfiúk: maximum 110 centiméteres magasság, rövid, sötét haj (fekete vagy sötétbarna). A színház kéri, hogy a kisfiúk egy rövid verssel készüljenek.

A próbaidőszak október közepén indul, a próbák keddtől szombatig tartanak 10 és 14 óra, illetve 18 és 21 óra között a színházban. November 6-tól kezdve a bemutatóig mindennap (vasárnap és hétfőn is) lesz napi két próba. Az előadások (körülbelül 40) jelentős része hétköznap lesz, 10 és 14 órás kezdéssel (napi kettő lesz általában). Előadás előtt minimum 30 perccel kötelező a megjelenés kötelező!

A darab rendezője: Toronykőy Attila

A színház kéri, csak azok jelentkezzenek a castingra, akik vállalni tudják, hogy gyermekük szülői kísérettel részt vesz az előre leegyeztetett próbákon, és az előadásokon.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: casting Szaffi Szegedi Nemzeti Színház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés