Ziccer 2018. szeptember 30. 18:37

Megúsztuk: Motor–MOL-Pick Szeged 31–32

Háromból három győzelem, azaz igazából minden rendben van.

Motor Zaporizzsja–MOL-Pick Szeged 31–32 (12–19)
Férfi kézilabda Velux EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 3. forduló, Zaporizzsja, Junoszty Sportpalota. Vezette: Leszczynski, Piechota (lengyelek).
Motor: Komok – Kozakevics 8/4, Paczkowski 4, Shynkel 2, Kus, Pesevszki 5, Gyenyiszov 2. Csere: Kirijev, Terehov (kapusok), Babicsev 1, Pukhovszkij 4, Buinenko, Malasinskas 2, Soroka 3. Vezetőedző: Patryk Rombel.
MOL-PICK Szeged: Šego – Sostaric 9, Maqueda 1, Cañellas 2/1, Bánhidi 7, Zsitnyikov 2, Källman. Csere: Alilovic (kapus), Blazevic, Sigurmannsson 2/1, Gaber 1, Bombac 4/2, Bodó 1, Balogh 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítások: 8, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 4/4, illetve 5/4.

Kevés dolog jelzi jobban egy mérkőzés egyértelműségét, és azon a MOL-Pick Szeged fölényét, mint az, hogy Magyarország (egyik) legjobb sportkommentátora, Méhes Gábor egy pillanatra sem emelte föl a hangját, nem ragadta el a hév. Egyszer volt egy „igen, igen, igen!”, de az sem a megszokott, szeretett érzelem-nyilvánítások közepette, majd jött egy „Šego!” az utolsó pillanatban. Ugyanis megint a meccs utolsó percében fogott labdát, így megint meccset nyert a csapatának. A Kékek az első félidőben szép lassan, gólról gólra elléptek, hat gólos előnyt felépítve, hogy aztán a második félidő végére majdnem teljesen eltűnjön az előny.

Sajnos Bombac továbbra is alkotói válságban van, de megint kibírta a csapat. Negyven percig minden pompás volt, de az utolsó húszat valahogy bealudta a MOL-Pick Szeged

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Szeged300
Cimkék: Bajnokok Ligája férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged