Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. szeptember 30. 08:34 Forrás: Szegedi Tükör

Öt éve még dolgozott a 90 éves Piroska néni

Az önkormányzat és a miniszterelnök nevében a polgármesteri hivatal humán közszolgáltatási iroda munkatársa, Farkas Katalin köszöntötte az ünnepeltet.

Hirdetés

Hegedűs Istvánné, Fehér Piroska Ilona 1928. szeptember 23-án született Hódmezővásárhelyen. Négyen voltak testvérek. Piroska néni egészen kicsi volt, amikor Szegedre költöztek. Nagyon szegény volt a családjuk, mégis szeretetteljes légkörben nőttek fel. Piroska néni már tizenhárom éves korában dolgozni kezdett. Házasságkötése után is együtt éltek a szüleivel. Piroska néni ápolta, gondozta a szüleit életük végéig. Piroska néni 85 éves koráig dolgozott, különböző vállalatoknál és egészségügyi intézményeknél takarított. Piroska nénit mindenhol szerették és megbecsülték.

Fehér Piroskát Farkas Katalin, a humán közszolgáltatási iroda munkatársa köszöntötte 90. születésnapján

Három gyermeke született, a fiát – harmincöt éve történt balesetét követően – a mai napig ő gondozza, látja el. Mindennap megy a piacra, mert szereti a friss alapanyagokat, amiből naponta főz. Az ünnepelt hat unokával, tizennégy dédunokával és egy ükunokával büszkélkedhet. Piroska nénit családja nagy szeretettel veszi körül.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: nyugdíjas szépkorú születésnap Szegedi Tükör
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés