Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2018. szeptember 26. 21:00 Forrás: pickhandball.hu

A bajnokságban továbbra sincs ellenfele a Szegednek

Magabiztosan, 13 góllal nyert a MOL-Pick Szeged a Ferencváros otthonban a bajnokság 4. fordulójában. Vasárnap jöhet a Motor Zaporizzsja.

Hirdetés

Vasárnap a Nantes ellen egy kisebb sérülést szenvedett Dean Bombac, így el sem utazott a fővárosba. Mellette Balogh Zsolt és Marin Sego is pihenhetett

Rögtön az első támadást Matej Gaber elrontotta, de így is a MI-Pick Szeged lőtte a találkozó első gólját. Mind két csapatnak a védelme nagyon jól állta a sarat, így tíz perc után, csak 3-3 gólt lőtt a két együttes. A Fradi kapusa Marián Zernovic több ziccert is fogott. A 17. percben pedig a házigazdák vezettek 7-6-ra. Juan Carlos Pastor azonnal időt kért, hogy rendet tegyen a fejekben. A csapat össze is kapta magát és 5 gólos előnnyel (12-17) mehetett szünetre.

A második félidő Fradi góllal indult, de ezt követően már nem volt ellenfele a házigazdáknak a Szeged ellen és tíz perc alatt már 19-27-et mutatott az eredményjelző. Ezt követően csak szegedi gólok jöttek, mégpedig 5 egymásután. Bodó Richárd most is a csapat egyik legjobbja volt. A mérkőzés végén mindkét csapatban a fiatalok is szerepet kaptak, a szegedi kapuban Nagy Martin jól védett.

A csapat végül 13 gólos győzelemmel hangolt Motor Zaporizzsja elleni BL-összecsapásra.

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője a csapat honlapjának nyilatkozott a mérkőzés követően: – Az első félidőben fegyelmezetlenül játszottunk, támadásban sokat hibáztunk, valamint sok védése volt a hazaiak kapusának, így döntetlen körül mozgott az eredmény. Miután összeálltunk elől, magabiztos előnyre tettünk szert és meg tudtuk nyerni a mérkőzést.

Ferencváros – MOL-PICK Szeged 22–35 (12–17)
K&H férfi kézilabda liga, 4. forduló, Budapest, Elek Gyula Aréna, 800 néző. Vezette: Andorka, Hucker.
FTC: Zernovic – Bujdosó 6/4, Pordán, Ancsin 5, Debreczeni 2, Orjonikidze 1, Pálos 1. Csere: Mijatovic, Merkovszki (kapusok), Kovacsics, Schuch, Bali 4, Lukács 1, Szakály 1, Oláh 1. Vezetőedző: Horváth Attila.
MOL-PICK Szeged: Alilovic – Sostaric 1, Maqueda 5, Canellas 3, Gaber, Bodó 5, Källman. Csere: Nagy M. (kapus), Blazevic 1, Bánhidi 4, Zsitnyikov 3, Pedro 3, Sigurmannsson 4/3, Henigman 2, Kaspárek 3, Sunajko 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 4, ill. 8 perc.  Hétméteres: 4/4, ill. 3/3.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bajnokság Ferencváros férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés