Ziccer 2018. szeptember 23. 20:56

Megint nincs körmünk, de kit érdekel? MOL-Pick Szeged–Nantes 30–28

Šego, Bodó, Cañellas és Maqueda a második félidőre olyannyira följavult, hogy a csapat végül azt is kibírta, Bombac csak szerepelt, és hogy szokás szerint nem tudtunk hetest lőni.

MOL-Pick Szeged–HBC Nantes 30–28 (11–12)
Velux EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 2. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok. Vezette: Nikolics, Sztojkovics (szerbek).
MOL-Pick Szeged: Šego – Sostaric 2, Balogh, Bombac 1/1, Bánhidi 2, Zsitnyikov 1, Källman 5. Csere: Sigurmannsson, Blazevic, Maqueda 5, Cañellas 5/3, Gaber 1, Bodó 8, P. Rodríguez. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Nantes: Siffert – Balaguer 1, Delecroix 2, Tournat 2, Feliho, Claire 3, Rivera 3/2. Csere: Dumoulin (kapus), Lagarde 5, Faluvégi 1, Lazarov 6, Guillo 1, Emonet 3, Pechmalbec 1. Vezetőedző: Thierry Anti.
Hétméteres: 8/4, illetve 3/2.
Kiállítás: 10, illetve 8 perc.

27:33 Sostaric emberelőnyben fölkanyarodik, majd a rövid kapufához pattintja, 29–28. Ekkor vezetett újra 8–7 után a MOL-Pick Szeged az idei szezon első hazai kézilabda Bajnokok Ligája csoportmeccsén. Emberelőnyben voltunk, majd a nem mindig objektíven fújó szerb bírók tettek róla, ez ne legyen sokáig így. A következő francia támadást „Marin Šego, Marin” védte, pedig a hatosról lőtték mellbe, csoda volt, hogy életben maradt. A következő támadást Maqueda góllal fejezte be, 30–28, így az utolsó percre két góllal mentünk. Šego még egyet védett, így megmaradt az előny.

Balogh Zsoltot tépi Nicolas Claire és viszont. Ezt is mi csináltuk jobban ! (fotók: MTI/Ujvári Sándor)

Az eddigi két BL-meccs alapján lassan le merjük szűrni, Pastor megtanította ezt a csapatot nyerni, odaérni a meccs végére, és kibírni, megfordítani egy találkozót. Eddig ezt, és így nem nagyon láttuk. Jó, hogy most már ezt is tudják a srácok.

Juan Carlos Pastor: – Az elején egy kicsit mindenki túl akarta vállalni magát, de a második félidőben megmutattuk, csapatként nyerni tudunk.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Szeged300
Cimkék: Bajnokok Ligája férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged