Hirdetés
Szegeden 2018. szeptember 21. 11:29

A szegedieket is jól megszűrik

Harminchét korszerű, átfogó egészségvédelmi vizsgálat, látványos anatómiai bemutató, 30 Életmód Pont, életmód tanácsadás és az egészséggel, táplálkozással kapcsolatos játékos foglalkozások, többek között ezek a programok várják azokat, akik szeptember 23-án, vasárnap kilátogatnak Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának következő állomására, a Danone Életmód programra Szegeden.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja egy tíz éves program, mely lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy az átfogó vizsgálatokat egy helyen és időben, azonnali kiértékeléssel elvégezhessék, így követve nyomon saját egészségi állapotuknak alakulását. A Danone támogatásával is megvalósuló ez évi program, a „Megelőzés éve 2018-2019” elnevezésű kampánysorozatának legfőbb célja, hogy kortól, nemtől, lakhelytől és foglalkozástól függetlenül minden magyar állampolgár számára elérhető legyen az egészségfelmérés, valamint a táplálkozási és életviteli tanácsadás révén az egészségmegőrzésre is lehetőséget biztosítson.

A vasárnapi programon reggel 9 és délután 4 óra között, a rókusi Tesco Extra parkolójában az érdeklődők különféle egészségügyi szűréseken és életmód tanácsadáson vehetnek részt.

Egyedülállóan Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjában érhető el a látványos anatómiai bemutató, a 3D anatómiai mozisátor, ahol virtuális valóságszemüvegek segítségével bepillantást nyerhetnek a látogatók az emberi test belsejébe, működésébe. Emellett szakemberektől kaphatnak segítséget azok, akik le szeretnének szokni a dohányzásról, számukra a legmegfelelőbb sportot kívánják megtalálni, vagy akik egészségesebben szeretnének táplálkozni.

A program arany fokozatú stratégiai partnere a Danone Magyarország Kft., így a helyszínen felállított Danone sátorban egészségtudatossággal, egészséges táplálkozással és az ahhoz kapcsolódó edukációs programokban lehet részt venni a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének együttműködésében.

A szűrőprogramokon való részvétel érkezési sorrendben történik és korlátozott.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Szeged300
Cimkék: egészségügy szűrőprogram