Hirdetés
Ziccer 2018. szeptember 18. 21:00 Forrás: pickhandball.hu

Nem volt barátságos vendéglátó a Szeged

Nagyon megszórta a MOL-Pick Szeged a vendég Mezőkövesdet, végül 15 gólos lett a különbség. A közönség vastapssal jutalmazta a produkciót.
Hirdetés

40-25-ös, igen meggyőző győzelmet aratott a Mezőkövesd ellen a K&H liga 8. fordulójából előrehozott mérkőzésén a MOL-Pick Szeged.

A mérkőzés elején még jól tartotta magát a Mezőkövesd, a 12. percben még 7-7 volt az állás. Ezt követően azonban beindult a Szeged henger. A vendégek még egyszer feltámadtak, a 16. percben egy gólos volt a különbség, de utána nem volt ellenszerük a házigazdák ellen. A félidőre 7 gólos szegedi vezetéssel vonultak a csapatok (20-13)

A második félidő elején nagyon elaludt a Mezőkövesd, a Szeged pedig parádézott. A vendégek egyszerűen nem tudtak gólt szerezni, a 40. percig nem is találtak a kapuba. Ezzel szemben a MOL-Pick Szeged 10 gólt is dobott. Így végül már ekkor eldőlt a mérkőzés sorsa. A Szeged még azt is megengedhette, hogy pályára küldje fiatal játékosát Tóth József, aki élete első NB I-es találkozóját játszotta.

A MOL- Pick Szeged legközelebb vasárnap este 7 órakor lép pályára BL mérkőzésen, ekkor a Nantes együttesét fogadják.

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzőjea csapat honlapjának nyilatkozva először az ellenfélt dícsérte: - Gratulálok a Mezőkövesdnek, mert hatvan percig harcolt ellenünk. Jól játszottak a Csurgó ellen, jó munka folyik náluk, aminek az eredménye is meglesz. Nekünk fontos volt, hogy azok kapjanak szerepet kezdésként, akik nem játszottak sokat a hétvégén, akik pedig igen, azok pihenhessenek. Játszaniuk kell azoknak is, akik még nem illeszkedtek be a rendszerbe. Későn kezdtünk el kézilabdázni a vasárnapi meccs és az utazás után ma, de végigcsináltuk a meccset. A második félidő elején eldöntöttük a két pont sorsát, amikor jó iramban nagyobb különbséget tettünk az eredményjelzőre. Próbálunk mindenkinek lehetőséget adni, örülök neki, hogy Tóth Józsi és Sunajko beállt és élt a lehetőségével. Sok munka vár még ránk.

MOL-PICK Szeged - Mezőkövesdi KC 40-25 (20-13)
K&H férfi kézilabdaliga, 8. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző Vezette: Rontó, Szanyi.
MOL-PICK Szeged: Alilovic - P. Rodríguez 3, Balogh 4, Canellas 1, Gaber 2, Bodó 2, Sigurmannsson 6/3. Csere: Sego (kapus), Henigman 3, Blazevic 1, Zsitnyikov 4, Bombac 2, Kaspárek 5, Sostaric 4, Sunajko 3, Tóth J. Vezetőedző:Juan Carlos Pastor.
Mezőkövesd: Pásztor - Jancsó 1, Stankovic 4, Martins 3, Dávid 3, Kovács B. 3, Menyhárt 1. Csere: Tóth K. (kapus), Zelei 2, Jóga 1, F. Krivokapics 3/1, Horváth 2, Sárosi 1/1. Vezetőedző: Buday Dániel.
Hétméteres: 3/3, ill. 4/2.
Kiállítás: 4, ill 6 perc.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bajnokság férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged