Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. szeptember 14. 09:50

Szabó Győző és Rezes Judit párkapcsolati játéka az IH-ban

A két népszerű színművész – Szabó Győző és Rezes Judit – saját párkapcsolatának jeleneteit vitte színre a Loveshake című előadásban, amelyet szeptember 19-én, az IH-ban is bemutatnak. A zenés-táncos darab egyszerre vicces és szívszorító.

Hirdetés

Még nincs egy éve, hogy bemutatták a Loveshake című darabot, Rezes Judit és Szabó Győző különleges produkciója már ez alatt a pár hónap alatt is elérte, hogy az egyik legkapósabb színházi előadásként beszéljen róla a közönség. Több városban is bemutatták már, és alig lehet rá jegyet kapni.

A siker oka egyrészt a színművész pár népszerűsége, másrészt pedig, hogy az élőzenével kísért Loveshake-ben merész, szokatlan őszinteséggel vallanak magukról, kapcsolatukról.  

A formabontó darab ugyanis egyfajta párkapcsolati játék, amelyben Győzőék közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be egy kapcsolat ívét, annak csodáit és nehézségeit.

Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél. Kerüli azonban a dokumentarista realitást, így a valóság és fikció keserédes keveréke jelenik meg a színpadon.

Bár a feldolgozott történetek eredetiek és egyediek, mégis mindenki számára ismerősek lehetnek. Az alkotók egyszerre vicces és szívszorító estével várják az érdeklődőket.

Most a szegedi közönség is láthatja a sikerprodukciót, hiszen szeptember 19-én, szerdán 19 órától az IH Rendezvényközpont színpadán lép fel vele a sztárpár.

A program a szegedi MASZK Egyesület szervezésében jön létre.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: IH Rendezvényközpont MASZK Egyesület színház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés