Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2018. szeptember 13. 10:48

Megszökött Csenki Krisztián, alias Sheffield Maximilián

Kedden még tanúskodott Szegeden a fideszes játszótérmutyi-perben, majd másnap megszökött.

Hirdetés

Íme a rendőrségi közlemény:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/1954/2018. bűnügyi számon folytat eljárást fogolyszökés miatt Sheffield Maximilián ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 34 éves Sheffield Maximilián 2018. szeptember 12-én az elrendelt bűnügyi felügyelet alól kivonta magát és ismeretlen helyre távozott.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését.

Sheffield Maximilián szemüveges, körülbelül 177 centiméter magas, erős testalkatú, rövid hajú, szakállas férfi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Sheffield Maximiliánt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 »Telefontanú« zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.”

Sheffield Maximilián is benne van a Flamingó-ügyben, amelyet az OLAF és Ménesi Imre szegedi szocialista önkormányzati képviselő hozott nyilvánosságra: a Szegedi Vadasparkban 185 millió forintos támogatással épült egy játszótér, a támogatást gyakorlatilag az utolsó fillérig lenyúlták, a szálak a szegedi Fideszhez vezettek. A férfi kedden a szegedi bíróságon tanúskodott is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bíróság játszótér per rendőrség Szegedi Vadaspark szökés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés