Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. szeptember 13. 08:49

Sportfesztivál lesz a Kisstadionban: megéri felállni a karosszékből

Kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgatnak vasárnap az újszegedi Kisstadionban. Lustáknak és kevésbé lustáknak is jó szórakozást ígér a Szegedi Családi Sport- és Egészségfesztivál, amelyet az idén már tizenegyedik alkalommal rendeznek meg.

Hirdetés

„A karosszékből álljanak most fel! Ez a kis torna néhány percen át, ne tessék félni, senkinek sem árt!” – érdemes lesz vasárnap megszívlelni az egykori tévé torna szövegét.

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezésében az egész családot megmozgató rendezvényen vehetnek részt az érdeklődők szeptember 16-án, vasárnap délelőtt 9 órától az újszegedi Kisstadionban.

Az egy évtizede hagyományosan a ligetbe szervezett fesztivál most a területen zajló nagyszabású munkák miatt került át ideiglenesen a szomszédos Kisstadionba.

Az immár tizenegyedik egész napos sportfesztiválon, természetbarát környezetben játékos feladatok teljesítésére, különleges sporteszközök kipróbálására, látványos sportbemutatók megtekintésére és megismerésére is lehetőség nyílik.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: ezt a családi csapatok 9 és 12 óra között tehetik meg. Az első 350 fesztiválozó a rendezvény emblémázott pólóját veheti át, a résztvevőket a feladatok teljesítését követően frissítővel várják, továbbá délután 2 órakor értékes ajándékokat is kisorsolnak.

A rendezvény ideje alatt különböző ingyenes programokkal színesítik a családok napját: lesz kutyás bemutató, eurobungy trambulin, csúszdás légvár, gyermek játszósátor a legkisebbeknek, póni lovaglás, városlátogató lovaskocsikázás is.

A fesztivál a tervek szerint 17 óráig tart.

Képünk illusztráció, egy korábbi fesztiválon készült

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fesztivál sport Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés