Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2018. szeptember 7. 17:53 Forrás: MTI/katasztrofavedelem.hu

Újra járható az M5-ös autópálya

Képgaléria
Újra járható az M5-ös autópálya
Megindult a forgalom az M5-ös autópályán Csengele közelében, ahol korábban baleset miatt volt teljes útlezárás. A sztráda Szeged felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvényében délután egy kamion, egy busz és két mikrobusz ütközött össze.

Hirdetés

A kamion 2018. szeptember 7-én 16 óra körül a korábban, a helyszín közelében történt másik baleset miatt feltorlódott kocsisorba hajtott. Ott két mikrobusznak és egy autóbusznak ütközött. A balesetben négyen sérültek meg.

A rendőrség a sztráda érintett szakaszán  2018. szeptember 8-án 1 órakor feloldotta az útlezárást, ezzel a haladó- és a gyorsítósáv is járható.

Korábban írtuk

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: a baleset a sztráda 131-es kilométerénél történt. A rendőrség a forgalmat Kiskunfélegyházánál letereli az M5-ös autópályáról.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel közölte: az első információk szerint a balesetben négyen sérültek meg. 

A kiskunfélegyházi, a kecskeméti és a kisteleki hivatásos tűzoltók érkeztek a karambol helyszínére, ahol egy ember beszorult a kamionba. Őt feszítővágóval szabadították ki.

(fotó: MTI/Donka Ferenc)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset autópálya M5
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés