Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. szeptember 5. 09:26

Újabb tizenhat önkormányzati bérlakást újítanak fel

Újszegedi, belvárosi, tarjáni és felsővárosi lakások felújítása kezdődhet meg rövidesen, miután a közgyűlés pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottsága megszavazta az erről szóló előterjesztést.

Hirdetés

Két felújítási ütemről döntött a bizottság a szerda reggeli ülésén. Az első közel 40 millió forintos beruházás keretében három lakást az Arany János utcában, hármat a Székely soron, egyet-egyet pedig a Bólyai utcában, a Petőfi sugárúton, a Retek utcában, valamint a Sóhordó utcában újítanak fel. 

A másik felújítási csomagban hat ingatlan szerepel, melyekre közel 20 millió forintot költenek majd. Ezek a lakások a Székely soron, a Csongrádi sugárúton, az Olajbányász téren, valamint a Kereszttöltés utcában találhatók.

Mindkét beruházási ütem olyan üresen álló ingatlanokat érint, melyekre a felújítás után pályázni lehet. A szociális alapú bérlakás-program keretében  idén előreláthatólag 200 újabb bérlakást újít fel és ad bérbe rászorulóknak az IKV Zrt.

Teljes elektromos felújítást végeznek el a 100 százalékban önkormányzati tulajdonú Temesvári körút 36. számú ingatlanban. Ebben a 18 emeletes újszegedi épületben 120 lakáscélú, és 11 nem lakáscélú bérlemény található. 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: felújítás IKV lakás lakásfelújítás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés