Hirdetés
Szegeden 2018. augusztus 30. 18:27

Szegeden marad a SZIN főnyereménye

Képgaléria
Egy Angliában dolgozó szegedi nő használhatja egy évig a Szegedi Ifjúsági Napok játékának fődíját, egy vadonatúj Nissan Micrát. Szűcs Andrea nevét a fesztivál utolsó napján, a nagyszínpadon húzták ki.
Hirdetés

A sorsolásra a fesztivál zárónapján, augusztus 25-én este került sor. Andrea éppen a Wellhello-koncerten bulizott a barátaival, amikor telefonon értesítették arról, hogy vegye fel a kapcsolatot Kolonics Erikával, a SZIN fesztiváligazgatójával. Ekkor már nagyon izgatott volt, és félve megjegyezte barátnőjének, hogy még az is lehet, hogy ő nyerte meg a fődíjat. Néhány percen belül kiderült, hogy a reményei valóra váltak.

Az autót csütörtökön késő délután adták át. Az IH Rendezvényközpont bejárata előtt álló kocsiba csak a fotók kedvéért ült be Szűcs Andrea, ugyanis egyelőre nincs jogosítványa. A 45 éves szegedi nő azonban elhozta magával Erzsébet barátnőjét, akivel a múlt héten kint járt a SZIN-en. Neki van jogosítványa, úgyhogy ő szállította haza a nyertest a nyereményautóval. Mivel Andrea a jövő héten visszautazik Brightonba, ahol öt éve dolgozik, az autó a fiánál marad Szegeden, akinek szintén van jogosítványa.

Szűcs Andrea azt mondta a kocsi kulcsának átvétele után, hogy nem akarta elhinni, hogy ilyen szerencsés. Életében először járt kint a SZIN-en, két napijegyet váltott a két utolsó napra, és máris megütötte a főnyereményt. Az autót attól a Jávorszky Ivántól vehette át, aki szombaton kihúzta a nevét a sorsoláson. A fesztivált szervező Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. vezetője azt kívánta Andreának, hogy minél előbb szerezze meg a vezetői engedélyt, hogy ne csak a fotózások kedvéért üljön legközelebb a kormányhoz. Az autót egy évig használhatja a nyertes, és csak az üzemanyagot kell megvásárolnia járműbe, a többi költséget az autót forgalmazó cég állja.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: SZIN SZIN 2018