Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2018. augusztus 29. 20:30 Forrás: police.hu

Azt hitte, hogy nem látja senki, de a kamera felvette

Képgaléria
A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy mobiltelefont lopott el egy áruházból. Az esetet a biztonsági kamerák rögzítették, így valószínűleg a tolvaj nem sokáig örülhet a zsákmányának.

Hirdetés

A Szegedi Rendőrkapitányság  lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint a körülbelül 30 éves fiatal, sötét hajú férfi, aki fehér pólót és kék farmernadrágot viselt, amikor 2018. június 5-én 19 óra 28 perckor eltulajdonított egy iPhone 7+ típusú mobiltelefont a Szőregi úton található áruház GSM üzletéből.

zt követően a mélygarázsban beszállt egy sötétkék Volkswagen Passat típusú személygépkocsiba és társaival együtt távozott a helyszínről.

A biztonsági kamera felvételt készített a feltételezett elkövetőről.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400/1814-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: mobiltelefon rendőrség Szegedi Rendőrkapitányság tolvaj
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés