Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. augusztus 29. 09:45

Állatkertek éjszakája: tornázzon a borjúfókákkal!

A borjúfókák esti tornáját és a jaguárok vacsoráját is megnézhetik azok, akik pénteken este kilátogatnak a Szegedi Vadasparkba.

Hirdetés

Augusztus utolsó napján rendezik meg idén az Állatkertek éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozatot, amelyre a szegedi állatbemutató is változatos és izgalmas esti programokkal készül.

A vakáció végén, de még az iskolaidő előtt szeretnének kedveskedni a magyarországi állatkertek a családoknak, akiket idén hetedik alkalommal várnak látványetetésekkel, különleges állatok simogatójával, nem mindennapi fényekkel és az állatkertek máskor nem látható titkaival.

A programban idén is budakeszi, két budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veresegyházi állat-bemutatóhelyek vesznek részt.

A Szegedi Vadaspark pénztárai sem zárnak be augusztus 31-én, pénteken este 7 órakor, a nyár utolsó éjszakájára örömmel várnak minden érdeklődőt, hogy részt vegyen egy izgalmas, játékokkal és látványetetésekkel tarkított programon.

Éjszakába nyúlóan több állomáson is várják a látogatókat, ahol „nemszeretem” állatokkal lehet megismerkedni, vagy rögtönzött kiállításon megtapogatni állati részeket, a koponyáktól a tojásokig, illetve ügyességi játékokra is invitálják mindazokat, akik – némi jutalom reményében – próbára tennék tudásukat.

Este párhuzamosan több látványetetést is tartanak, így válogatni is lehet következő programokból:

  • 19.30:  Köszöntő a rozsomákoknál, az északi ragadozó látványetetése
  • 20.00:  Elefántok vacsorája, ezzel párhuzamosan a borjúfókák esti tornája
  • 20.30: A barna medvék ismerkedése egy műbivallyal és kisemlős bemutató
  • 21.00: Oroszlánok vadászata műzebrára, valamint hiénák, fosszák és törpevíziló látványetetése
  • 21.30: Jaguárok etetésével zárják az esti látványetetési programot.

A programokat „nappali” belépőjeggyel lehet megtekinteni, viszont aki aznap már váltott jegyet napközben, este is visszatérhet vele.

Fotó: Endrédi Lajos / Szegedi Vadaspark

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Vadaspark állatkertek éjszakája
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés