Hirdetés
Hirdetés
Színes 2018. augusztus 28. 22:28 Forrás: RTL Klub

Nem indít eljárást a szegedi ügyészség Széki Curtis Attila ellen

Majka a múlt heti SZIN-en a színpadról üzenve szakított a rappertársával, mert az sokat drogozik és ez a munka rovására megy. Óriási port kavart az ügy. Feljelentés lett belőle. Eljárás viszont nem lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Széki Attilát, ismertebb nevén Curtist, a Majka & Curtis nevű formációval országos hírűvé vált rappert Tényi István, híres feljelentőművész jelentette fel azok után, hogy a másik híres rapper, Majoros Majka Péter a múlt heti Szegedi Ifjúsági Napokon adott koncertjük első száma után drogproblémái miatt a színpadról rúgta ki zenésztársát. Curtis nem volt jelen a koncerten, éppen a szegedi taxisok keresték a városban, mivel a fellépés előtt egész egyszerűen elszaladt a helyszínről.

Majka a szakítás okairól egy hosszú videointerjúban beszélt az Indexnek, közben napokig mentek a különböző üzengetések, a főszereplőkön kívül is sokan megszólaltak a témában, többen, például Puzsér Róbert és Dopeman éppen azt vetették Majka szemére, hogy nemcsak cserben hagyta, de nyilvános bejelentésével a rendőrség előtt is bajba keveri társát. Az ügy azóta is lázban tartja a bulvársajtót és az erre fogékonyakat.

Nyomozás viszont nem lesz miatta, a szegedi ügyészség az RTL Klub szerint ugyanis már el is bírálta a feljelentést, és nem gyanítanak bűncselekményt.

Tényi István vajon ezek után holnap feljelenti Majkát rágalmazás miatt? Persze eszünk ágában sincs ötleteket adni! (Bár neki nem is szokott kelleni.)

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Curtis Majka Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség ügyészség

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés