Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. augusztus 24. 10:30

Nem lehet elég korán kezdeni a koncertre járást

Édesapja nyakában ülve hallgatta végig tegnap este a SZIN-en a Kowalsky meg a Vega koncertjét a 6 éves Áron, akit még az eső sem tántorított el. Nem csak hallgatta, hanem szinte az összes számot végig is énekelte.

Hirdetés

A Kurucz család Miskolcról nyaralni érkezett Szegedre, de amikor megtudták, hogy kisfiuk kedvenc zenekara, a Kowalsky meg a Vega fellép a Szegedi Ifjúsági Napokon, nem volt kérdéses, hogy megnézik a koncertet.

Áron elmondta, nem ez az első Kowalsky koncertje, Egerben is megnézték már egy fellépésüket, mivel nagyon szereti őket. Ez abból is látszott, hogy a koncert alatt szinte végig énekelte Kowalsky az összes dalt.

 Arra a kérdésre, hogy miért szerezi az együttest, mosolyogva csak annyit mondott: „Nagyon jó a zenéjük!” Természetesen egy kicsit sem volt elfáradva a koncert után – főleg mivel annak legnagyobb részét édesapja nyakában ülve élvezte végig – így nem véletlen, hogy már azt tervezgette, a jövő évi debreceni lemezbemutató koncertre is elviszi szüleit.

Édesapja, Tamás elmondta, nagyon jól érzik magukat a SZIN-en, igaz az eső bezavart egy kicsit, de Áron nem hagyta, hogy otthagyják a koncertet.

A család nagyon jól érzi magát Szegeden. Ellátogattak már a múzeumba a dínókiállításra, megnézték a Hadiparkot, sokat fagyiztak. Az édesanya, Virág azt is hozzátette, tervezik, hogy a Vadasparkba is kilátogatnak a szegedi nyaralásuk alatt.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: koncert SZIN SZIN 2018 partfürdő Szegedi Ifjúsági Napok
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés