Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Egymás után bukják a pereket a Pesti Srácok, kiderült az arcátlan hazugság, amit Szabó Bálint állított Botka Lászlóról
Szegeden 2018. augusztus 23. 19:16

Egymás után bukják a pereket a Pesti Srácok, kiderült az arcátlan hazugság, amit Szabó Bálint állított Botka Lászlóról

Az örök nyughatatlannak egy szerkesztőségen keresztül az orrára koppintott jogerősen a bíróság. Szabó Bálint hazudott, a PS lehozta, mostanra jogerősen elbukták a pert.

Hirdetés

És elintézik aztán ennyivel a cikknél:

„Helyreigazítás

A 2017. szeptember 27-én megjelent »Szabó Bálint: Botka megbízásából több tízmillió forinttal akart elhallgattatni Czeglédy Csaba« című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy dr. Czeglédy Csaba Botka László megbízásából több tízmillió forinttal akarta elhallgattatni, megvesztegetni dr. Szabó Bálintot, továbbá valótlanul híreszteltük, hogy dr. Czeglédy Csaba állt Szabó Bálint megtámadása mögött.”

Állítólag baloldali médiatúlsúly van még mindig Magyarországon. Ebben a baloldali médiatúlsúlyban próbál valahogy ellentartani a Pesti Srácok nevű internetes oldal, amelynek egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy gyakorlatilag bármit gondolkodás nélkül megjelentet baloldali politikusokról, és olyan hiteles embereket is megszólaltat, mint Szabó Bálint.

Tavaly szeptember 27-én készült Lázár János emberével egy nagy interjú, amelyben a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője vég nélkül sorolja Botka László „bűneit” és „károkozásait”, majd előkerül a kedvenc gumicsont, Czeglédy Csaba is. Akivel kapcsolatban megint sikerült „igazat mondani”.

Az igazmondásból per lett, jogerősen is megszületett az ítélet. És a helyreigazítást kibiggyesztették a cikk elejére. Ennyi?

A jelek szerint igen. Közben persze a cikk „élte a maga életét”. Azt nyilván nem lehet megmérni, mennyien vették komolyan a leírtakat, mennyien hittek Szabó Bálintnak, kik voltak azok, akik egy ilyen szöveg kapcsán kezdtek másképp vélekedni Szeged polgármesteréről.

A nem oly rég elhunyt Kerényi Imre mondta a Magyar Krónika alapításakor. „Kinyílott a pitypang, megírom!” Lehet, „ott Pesten a srácoknak” is ezzel kellene foglalkozniuk inkább.

Mert ez így nem több „fake news”-nál

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László Czeglédy Csaba helyreigazítás per Szabó Bálint Pesti Srácok
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés