Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. augusztus 19. 10:52

Tűzijáték előtt égi parádé is várja a szegedieket

A magyar színekben versenyző Daniel Genevey tart káprázatos műrepülő bemutatót augusztus 20-án délután Szegeden.  A Szegedi Repülőnapok és Légiparádé által, a Huszár Mátyás rakpartra szervezett villámprodukció hétfőn 18 órától várja a repülőgépek szerelmeseit.

Hirdetés

A freestyle műrepülő bemutató különlegessége, hogy - az egyébként éppen Szegeden edzőtáborozó - Daniel Genevey a magyar Genevation Aircraft Kft. által kifejlesztett műrepülőgéppel száll a magasba: a GENPRO unlimited kategóriájú verseny műrepülőgép a világ első acél-karbon rácsszerkezetű repülőgépe, mely a napfény városában szállt fel először 2016-ban. A Tisza és a Huszár Mátyás rakpart felett zajló, zenére komponált produkció a rakpart lépcsőiről és a Stefánia sétány korlátai mögül nyújtja majd a legnagyobb élményt.

A Szegedi Repülőnapok és Légiparádé, valamint a péntek óta zajló RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep a délutáni show után egy másik őrült meglepetéssel is várja a fesztiválozókat: az ünnepi tűzijáték indítóparancsát egy szerencsés nyertes egy sétarepülő fedélzetéről adhatja ki augusztus 20-án, 21:00 – kor. A játék részleteiről a RakpartFeszten, a Szegedi Repülőnapok sátrában lehet érdeklődni.

Az augusztus 20-i program a Huszár Mátyás rakparton:
17:00 The Huckleberry Guys
18:00 a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé bemutatja:
            Műrepülő Show Daniel Genevey
19:00 Nézd repülőből a tűzijátékot! Sorsolás és eredményhirdetés
20:00 New Level Empire élő koncert
21:00 A Szegedi Városkép és Piac Kft bemutatja: Ünnepi Tűzijáték 2018
22:00 RakpartFeszt utcabál: Útközband zenekar

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: augusztus 20. program
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés