Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. augusztus 15. 11:28

Ejtőernyős versenyt és az életmentő szolgálat rendezvényét támogatja a város

Egyéni képviselői keretek felhasználásáról, valamint utólagos rendezvénytámogatásokról döntöttek többek között a szerdai bizottsági üléseken.

Hirdetés

A pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottság reggeli ülésén a képviselői keretek felhasználását hagyták jóvá. Miháffy Béla dorozsmai képviselő például Subasán és Sziksósfürdőn buszmegállók javítására, szépítésére biztosított 90 ezer forintot. A szintén Dorozsmát képviselő Lauer István a Rengey utca egy járdaszakaszának rekonstrukciójára adott közel 120 ezer forintot. Nógrádi Tibor a szentmihályi kakasfőző fesztivált támogatja 200 ezer forinttal, míg Szécsényi Rózsa Tápén az Újtemető emlékfalának bővítésére, a halottak napi speciális buszjárat pluszkiadásaira, a helyi polgárőr egyesület működési költségeire, valamint a Piac téri kosárlabda palánk felújítására biztosított jelentős összeget a képviselői keretéből.

A foglalkoztatási, szociális és sportbizottság is ülésezett szerdán. Két rendezvény utólagos támogatását hagyták jóvá a testület tagjai. A Délvidéki Aero Club 1930 nemzetközi ejtőernyős versenyt rendez, míg a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat alapítványa jótékonysági futóversenyt szervezett. Az előző rendezvényre 180 ezer, míg az utóbbira 220 ezer forintos támogatást hagyott jóvá a testület. Joób Márton bizottsági elnök elmondta, hogy jól halad a szociális alapú tűzifák kiszállítása, de mivel idén igen sok igény érkezett, elképzelhető, hogy többen kapnak támogatást, mint tavaly.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bizottsági ülés Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés