Hirdetés
Művház 2018. augusztus 14. 09:59

Aki főnök, az már az IH-ban begyűjti a SZIN-karszalagját

Idén nemcsak a bérletesek, hanem a napijegyesek is előre fel tudják venni a karszalagot az 50. Szegedi Ifjúsági Napokra. A voucherek beváltására augusztus 17. és 20. között, minden nap 8 órától 20 óráig van lehetőség a fesztivál főhadiszállásán, az IH Rendezvényközpontban.

Hirdetés

Ahogy már tavaly, úgy idén is fényképes beléptetési rendszerrel dolgoznak a SZIN-en, így a szervezők arra kérnek mindenkit, ne maradjon otthon a személyi igazolványa, és készítse elő voucherét a könnyebb haladás érdekében. A személyi igazolvány a voucheren szereplő QR-kóddal lesz összekötve.

A fesztivál augusztus 21-én 17.00-kor nyitja meg a kapuit. A bérlettel rendelkezők a nulladik napon felállíthatják a sátrukat, a kempingezésre csak elővételben megvásárolt sátorjegy esetén van lehetőség, amelynek ára 2 000 forint/2 fős sátor.

Elővételes jegyek augusztus 20-áig kaphatók az IH Rendezvényközpontban 8-tól este 20 óráig, online éjjel-nappal lehet vásárolni. A bérlet 19 ezer 950, a napijegy 6950 forintba kerül. A helyszíni jegyárak a következőképpen alakulnak:

  • a bérlet 25 ezer 550,
  • a napijegy 8950 forintért

lesz kapható.

A tizenegyedik életévüket be nem töltött gyerekeknek a rendezvény ingyenes, azonban nagykorú felügyelete szükséges. Illetve tizenötödik életévüket be nem töltött kamaszoknak lehetőségük van gyerekjegy vásárlására, amely elővételesen 3950, a helyszínen 4950 forintért lesz elérhető.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a fesztivál ideje alatt kizárólag csak helyszíni, és online vásárlásra van lehetőség.

Az idén ötvenéves fesztivál, augusztus 22 és 26 között zárja a nyári fesztiválszezont a Tisza-parton.

A fesztiválozók több, mint százötven zenei program közül válogathatnak tíz helyszínen. A nemzetközi fellépők sorát erősíti minden idők legsikeresebb brit szintipop duója a Pet Shop Boys, a dancehall királya Sean Paul, a Grammy-díjas énekesnő Jess Glynne, a Faithless DJ Set és Wilkinson live. A hazai sztárok között élvezhetjük a Lovasi ‘18-tól az Ákos 50 koncertig számos zenekar fellépését, a teljesség igénye nélkül érkezik a Magna Cum Laude, a Quimby, a Halott Pénz, Majka&Curtis, a Punnany Massif, a Wellhello, a PASO, a 30Y, az Irie Maffia, a Honeybeast és még sokan mások.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: IH Rendezvényközpont Szegedi Ifjúsági Napok SZIN