Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Hasonmása rabolta ki a tavalyi gigasláger, a Despacito egyik énekesét egy valenciai szállodában
Színes 2018. augusztus 10. 18:50 Forrás: MTI

Hasonmása rabolta ki a tavalyi gigasláger, a Despacito egyik énekesét egy valenciai szállodában

Kétmillió euró értékű ékszert lopott el Daddy Yankee szállodai szobájából egy tolvaj, aki a Puerto Ricó-i énekes-dalszerzőnek adta ki magát.

A 41 éves énekes, akit a világ a tavalyi nyár nagy slágerből, a létező összes lejátszási rekordot megdöntő Despacito című dalból ismer, „rablás áldozata lett, amíg nem tartózkodott valenciai szállodájában” – írta Twitter-üzenetben az énekes képviselője.

A Las Provincias helyi napilap szerint Daddy Yankee kedd éjjel jelentette be a rendőrségen a gyémántok és ékkövek ellopását szállodai szobájának széfjéből.

A helyi rendőrség szóvivője megerősítette, hogy nyomoznak egy szállodában történt ékszer- és pénzlopás ügyében, de nem nevezte meg a sértettet.

A spanyol lap szerint egy férfi, aki Daddy Yankeenek adta ki magát, azt kérte a szálloda egyik alkalmazottjától, hogy nyissa ki a széfet az énekes szobájában. Kétmillió euró értékű ékszert vitt el onnan, és Yankeet kísérőinek szállodai szobáiból is lopott el ékszereket és pénzt. A rendőrök nem találtak ujjlenyomatokat vagy más hasznos nyomot a szobákban – értesült a lap.

Daddy Yankee európai turnén van éppen, vasárnap este adott koncertet Valenciában.

Ha esetleg nem emlékezne Daddy Yankee óriási slágerére, a Despacitóra, vagy még soha nem hallotta (ez csak akkor lehetséges, ha az elmúlt másfél évet egy barlangban töltötte egy kő alatt), és kíváncsi rá, hát rajtunk ne múljon a dolog. Az alábbi videoklip jelenleg 5,4 milliárd (!!!) lejátszásnál tart a YouTube-on a tavaly januári feltöltése óta. Még egyszer: 5,4 milliárd lejátszásnál. Bizony.

(fotó: billboard.com)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Szeged300