Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Orbán Viktor és kormánya a letelepedési kötvényekkel a magyarok és az egész unió biztonságát kockáztatta a DK szerint
Túl a városon 2018. augusztus 8. 19:25 Forrás: MTI

Orbán Viktor és kormánya a letelepedési kötvényekkel a magyarok és az egész unió biztonságát kockáztatta a DK szerint

Vadai Ágnes szerint miközben az Orbán-kormány Európa védelmezőjeként tünteti fel magát, valójában veszélybe sodorta az embereket.

Hirdetés

Vadai Ágnes, a part alelnöke, országgyűlési képviselője azt mondta, a kormány 20 ezer embernek adott pénzért állampolgárságot és útlevelet érdemi átvizsgálás nélkül. Több esetben terroristák, bűnözők jutottak így állampolgársághoz, Kínából, Oroszországból és több arab államból is érkeztek így emberek Magyarországra, és volt, akit közülük a Terrorelhárítási Központ fogott el – tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta, az uniónak meg kell védenie magát, és nem nézheti tétlenül, hogy a „teli szájjal migránsozó” magyar kormány titokban több tízezer embert engedett be az unióba. Szégyenletes, hogy éppen az a magyar kormány sodorta veszélybe az emberek biztonságát, amelyik Európa védelmezőjeként tünteti fel magát – fogalmazott.

Hozzátette: az unióhoz fordultak, mert a kormány elárulta Magyarországot és az európai közösséget is, és ez ellen fel kell lépnie. Kérdésre válaszolva Vadai Ágnes azt mondta, a magyar kormánynak már fel kellett volna lépnie, valódi nemzetbiztonsági ellenőrzést kellene lefolytatnia az érintettek esetében, visszamenőlegesen pedig azt is vizsgálnia kellene, hogy milyen forrásból származott az a pénz, amelyből a letelepedési kötvényt vásárolták. Jelezte: reméli, hogy az unió is ebbe az irányba lép majd.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Demokratikus Koalíció DK Európai Unió letelepedési kötvény Orbán-kormány terrorizmus Vadai Ágnes
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés