Hirdetés
Hirdetés
Színes 2018. augusztus 8. 09:30

Döntött, visszavonul a színészlegenda

Meghozta végleges döntését Robert Redford, soha többé nem vállal filmszerepet és visszavonul. Igaz nem szakad el teljesen a film világától, mert rendezni még szeretne a következő években.

Hirdetés

Redford karrierje TV-szerepekkel kezdődött a hatvanas években, azóta a színész több mint hetven filmben szerepelt. Két éve már egyszer elgondolkodott a visszavonuláson, de akkor még folytatta.

Azonban A nagy balhé, az Ilyenek voltunk és a Tisztességtelen ajánlat sztárja bejelentette, a most forgatott The Old Man & the Gun című film lesz az utolsó, ezt követően pedig soha többé nem áll a kamerák elé.

De mögötte azonban még dolgozik majd, hisz rendezni a következő években még szeretne. Redford már az első rendezésével sikert aratott, Az Átlagemberek című filmet Oscar-díjjal ismerték el. Azóta további kilenc alkotáson dolgozott.

Soha ne mondd, hogy soha, de végül is úgy döntöttem, a színészkedés nekem ennyi volt, és elindulok a nyugdíj felé, mivel már 21 éves korom óta ezt csinálom. Ez bőven elég volt. – indokolta döntését a színész.

Fotó: en.wikipedia.org

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Robert Redford színész visszavonulás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés