Hirdetés
Túl a városon 2018. augusztus 1. 23:26 Forrás: 24.hu

A politikától visszavonult Vona Gábor feltalálta magát: alapított egy reklámcéget

A cég neve Vlog Influence Kft., amiből akár következtetéseket is lehet levonni.

A Jobbik volt elnöke a választások előtt azt ígérte, hogy ha a pártja nem győzi le a Fideszt, ő lemond a pártelnökségről. A végeredményt ismerjük: nem hogy nem győzték le a Fideszt, hanem Orbán Viktor pártja újabb kétharmadot szerzett, Vona pedig nem csak lemondott az elnöki posztról, de a mandátumát sem vette fel és az aktív politikától is visszavonult.

Aki azóta azon aggódott, hogy vajon mihez fog kezdeni magával Vona Gábor, azok biztosan örömmel hallják, hogy

hárommillió forint törzstőkével megalapította saját reklámcégét, aminek ő a tulajdonosa és az ügyvezetője is.

A 24.hu szerint a Vlog Influence Kft. nevű cég egy szolnoki címre van bejegyezve, fő tevékenysége pedig a médiareklám-készítés. A név feltehetően arra utal (vlog = videoblog), hogy videókkal, vírusvideókkal próbálják majd elérni és befolyásolni a közönséget. 

A cég további bejegyzett tevékenységei között szerepel a hírügynökségi, reklámügynökségi tevékenység, a kommunikáció, a PR, a piac- és közvélemény-kutatás, üzletviteli, valamint egyéb vezetési tanácsadás. 

A választások és Vona visszavonulása után nem sokkal a jobbikos Volner János arról beszélt, hogy a volt pártvezető tanácsadóként dolgozik a háttérben, így akár az is elképzelhető, hogy ezt a tevékenységet is az új cégen keresztül végzi majd.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: cégalapítás Jobbik reklám Vona Gábor