Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. augusztus 1. 10:00 Forrás: vg.hu

Ez az egyik legjobb állás: csokikóstoló

A világ legédesebb munkalehetőségét kínálja a Ferrero: az olasz édességgyártó 90 csokoládékóstolót keres, akik kakaót, mogyorót és a csokoládékészítés egyéb alapanyagait tesztelhetik a jövőben.

Hirdetés

Az apróhirdetést egy munkaközvetítő tette nyilvánossá, a jelentkezőknek részmunkaidős szerződést kínálnak. Hetente két napot kell munkával tölteniük Alba városában, az olaszországi Piemont régióban. Tapasztalat nem szükséges, az a fontos, hogy a munkavállalónak semmilyen allergiája ne legyen.

A kiválasztottaknak szeptember 30-tól egy három hónapos képzésen kell részt venniük. A kurzus végén csupán 40-en válhatnak csokoládétesztelővé.

A Ferrero eddig belsős munkatársait bízta meg a termékek tesztelésével. Ezúttal azonban úgy döntöttek, „normál fogyasztókra” bízzák a feladatot, akiknek nincsenek különösebb ismereteik a termékek tulajdonságairól.

A Ferrero készíti a Nutella mellett a Mon Chéri, a Raffaello és a Ferrero Rocher termékeket.

Az évi 10,5 milliárd eurós forgalmat bonyolító vállalkozás 30 ezer 300 embert foglalkoztat. A konszern világszerte 91 leányvállalatot és 23 termelőüzemet működtet a világ 170 országában.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: csokoládé ferrero kóstolás munka
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés