Túl a városon 2018. július 31. 18:15 Forrás: MTI

MÁV-Start: Szerdán vásárolható meg utoljára a korlátlan utazást biztosító 60 napos Vakáció-bérlet

De van ilyenből 30 napos is, az még két hétig, augusztus közepéig kapható.

A diákok idén nyáron augusztus 1-jén vásárolhatják meg utoljára a 60 napos Vakáció-bérletet, ami érvényes diákigazolvánnyal együtt korlátlan utazást biztosít számukra másodosztályon a MÁV-Start és a GYSEV teljes belföldi hálózatán, és még gyorsvonati pótjegyet sem kell váltani hozzá – közölte a MÁV-Start kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a 60, illetve a 30 napos Vakáció-bérletet az érdeklődők a vasúti jegypénztárakban, a jegyértékesítő automatában vagy interneten tudják megvásárolni, az előbbi 24 900 forintba, utóbbi pedig 15 900 forintba kerül. A 30 napos Vakáció-bérletet augusztus 15-ig lehet megvenni, és szeptember 14-én, 24 óráig felhasználható

– tették hozzá. 

Idén nyáron a különféle szezonális termékekből, mint például a Vakáció- és Balaton-bérlet, vagy a kerékpáros túrajegy, eddig több mint 20 ezer darabot értékesítettek. 

A tapasztalatok szerint a nyári bérletekkel leginkább a Balatonhoz vonatoznak szívesen a fiatalok, de rajtuk kívül is sokan keresik fel a magyar tengert: június közepétől július 25-ig például több mint 768 ezren fordultak meg a Balatonnál vonattal, ami 6 százalékos növekedést jelent a tavalyi adatokhoz képest.

(fotó: mavcsoport.hu)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: diákok MÁV MÁV-Start nyár vakáció