Szegeden 2018. július 31. 07:59

Idén is hirdet pótfelvételit a szegedi egyetem

A Szegedi Tudományegyetem 10 kara és Tanárképző Központja hirdet pótfelvételit alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzésekre, szinte minden olyan szakra, ahol szeptembertől képzést indít. Jelentkezni legkésőbb augusztus 6-ig lehet.

Hirdetés
Hirdetés

Azok, akik nem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, augusztus 6-ig jelentkezhetnek az SZTE képzéseire.

A 2018/2019-es tanévben a már felvételt nyert több mint 5800 új hallgató mellé további elsőéveseket vár a Szegedi Tudományegyetem.

Pótfelvételit hirdet az Állam-és Jogtudományi Kar, a Bölcsészettudományi Kar, az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, a Gazdaságtudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar, a Mérnöki Kar, a Mezőgazdasági Kar, a Természettudományi és Informatikai Kar, az Általános Orvostudományi Kar és az SZTE Tanárképző Központja.

A Szegedi Tudományegyetem több mint 200 alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzésen, nappali és levelező tagozaton valamint távoktatási formában kínál pótfelvételi lehetőséget, önköltséges képzésekre.

A legtöbb szakon a Bölcsészettudományi Kar, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar és a Tanárképző Központ hirdet pótfelvételit.
 
A meghirdetett szakok listája az SZTE pótfelvételi oldalán érhető el.

A pótfelvételi jelentkezési útmutató itt olvasható.
 
A 2018. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás keretében már csak egy helyet lehet megjelölni. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a felvi.hu E-felvételi felületén, legkésőbb 2018. augusztus 6-ig.

A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén még nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.

Fotó: www.u-szeged.hu

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Tudományegyetem jelentkezés pótfelvételi