Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. július 29. 14:34

Tíz napra kiveszik a kecskési átjárót: a reptér felé kell kerülni

Teljesen lezárják az 5-ösön úton a vasúti kereszteződést. De nem lesz népünnepély eljutni Klebelsberg-telepre és Tompaszigetre sem: a Tompai Kapui úti átjárót is felújítják, ott fél pályán lehet majd közlekedni.

Hirdetés

Az 5-ös út szegedi szakaszán, a Szabadkai úti vasúti átjárót kedden 8 órától augusztus 9-én 18 óráig csak a gyalogosok használhatják. A Röszke felé tartók és az onnan érkezők az 502-es út-55-ös út-Móravárosi körút–Szabadkai út útvonalon keresztül érhetik el céljukat. A helyi buszjáratok is kerülőúton közlekednek, lásd a DAKK térképét. Sőt! 76G jelzéssel egy ideiglenes buszjáratot is indítanak. A menetrend pdf-ben letölthető a közlekedési társaság honlapjáról, de az okostelefonos szegedi menetrendi alkalmazások is várhatóan hamarosan frissülnek ezekkel az információkkal.

A DAKK térképe nagyobb méretben innen letölthető

Felújítják a Tompai kapu útnál lévő vasúti átjárót is, ezt szerdán 8 órától augusztus 8-án 18 óráig zárják le. A közúti forgalom a vasúti átjáró melletti terelőúton, félpályán haladhat, jelzőlámpák irányítása mellett.

Tompai Kapui út: óvatosan, türelmesen vezessenek a felújítás alatt! (Is..)

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: DAKK Zrt. felújítás menetrend terelés útépítés vasút
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés