Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. július 27. 08:00

Kézműves metál és ivós léghoki. Itt a Szeged.hu programajánlója!

Filmek, bulik, koncertek és egyéb időtöltési lehetőségek Szegeden péntektől csütörtökig.

Hirdetés

Ezen a héten is megmondjuk, hogy szerkesztőségünk szerint milyen programokkal érdemes tölteni a szabadidőt a következő napokban Szegeden.

Mozi, buli, koncert, színház, előadások, klubok és egyebek. Mindez egy csomó, a programok Facebook-eseményeire mutató link kíséretében. Ahogy szoktuk.

A programjavaslatokat az info@szeged.hu címen, vagy a Facebook-oldalunkon, üzenetben várjuk izgatottan.

07.27., Péntek

Mozi

Hihetetlen család 2, Nyár, Manifesztum, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Escobar, A kíméletlen, A Hagyna és a Darázs, Holdfény a Belvárosi Moziban.
Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Felhőkarcoló, Felelsz vagy mersz, Haverok harca, Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció, Jurassic World: Bukott birodalom, Ocean's 8 – Az évszázad átverése, Kutyaparádé, Szupercella 2, Túl szexi lány a Cinem Cityben.

Buli / Koncert

The Khat (ISR), Lucy Dreamin' – Egy az ötvenes évektől a hetvenes évekig terjedő időszak jemeni muszlilm és zsidó dalait új hangszerelésben, kísérletező ráfogással feldolgozó, házi készítésű hangszerekkel fellépő zenekar, és egy pszichedelikus mindenfélében utazó szerb-magyar együttes koncertje a Grand Caféban.

Akusztikus Merénylet-koncert a Millka teraszán – A 2012-ben Baján alakult zenekar külföldi és magyar feldolgozásokkal, illetve saját számokkal megtűzdelt nyári koncertje a Millenniumi Kávéház teraszán. Van a zenekarban egy Kovács Norbert nevű tag, úgyhogy nagyon rossz biztos nem lehet!

Grumpy Cats koncert a Kedvesben – Gyuris Vivien a neve ellenére nem annyira mérges zenekarának második koncertje a Kedves Presszóban. Állítólag olyan sokszínűek, hogy mindenki megtalálhatja a kedvére valót a repertoárjukban, ami élből borzalmasan hangzik, de tudjuk ezt be egy olyan közhelynek, amit valamiért mindenki elsüt gondolkodás nélkül, és higyjük el, hogy azért még érdemes őket meghallgatni. Merthogy biztosan érdemes!

Kistópart Utca / Rumpus / VolumeFeeder – Kézműves metál, meg nagy riffek, nagy vokálok és hasonlók a Gin Tonicban.

Jam Session – Azt írják, hogy: "hozol tudást, zenekari tapasztalatot, hangszert (csöves orgonát ne!), mi adunk backline-t, értő közönséget, meg behűtjük a söröket. Belépő nincs, várunk szeretettel." Mindez pedig a Jazz Kocsmában.

Rock koncert a Városi Rock Klubban – Nem fogja elhinni, de tényleg ez az esemény címe. Jó, mi? A leírásból viszont már kiderül, hogy "Kincses Ernő kezdi majd a műsort, aki olyan bandák számait adja majd elő mint a Black Sabbath, Scorpions, Iron Maiden stb. Majd Licsicsányi Zsuzsi és Kasza Roland lépnek színpadra magyar és külföldi rock számokkal olyan előadóktól mint az ACDC, Rammstein, Edda, Beatrice, Deák Bill Gyula, Republic és még sorolhatnánk." És ha még ez nem lenne elég, azt is hozzáteszik, hogy "A hangulat garantált!" Hát mi kell még?

Zene a kövön – Ezúttaj Menz & Noiz dj-znek a Jate Klub teraszán este nyolctól éjfélig.

Karaoke Est Magdival! – Azt mondják, hogy mondd el dalban! Úgyhogy ne fogad vissza magad, és tényleg mondd el! Péntek este a Hungiban.

Color Session – WellDan zenél a Tisza Dokkon. Hölgyeknek éjfélig, szülinaposoknak és házaspároknak egész éjjel ingyenes a buli.

SEXY NIGHT PARTY – Azt ígérik, hogy lesz csapatás és hűsitő italok meg house, minimal és top slágerek. A bemelegítő dj Sanyi lesz, a házigazda meg DJ Fain a Sakáltanya Bárban.

Más program

A holló meg a róka (Mesevarázs) – A Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó nyári bezárása előtti utolsó papírszínházas meséje.

Ingyenes Tárlatvezetés Virgilius Moldován kiállításán – Varga Réka mutatja be a hatalmas, meztelen emberi testeket ábrázoló szobrokat a REÖK-ben.

Rómeó és Júlia próza a Szegedi Szabadtérin – A világ leghíresebb szerelemi történetét ezúttal Hegedűs D. Géza állítja színpadra a Dóm téren. Vígjátékot kértek tőle, ő mégis drámát választott. Júlia ablak akart lenni, de kapu lett.

07.28., Szombat

Mozi

Hihetetlen család 2, Nyár, Manifesztum, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Escobar, Egy szent szarvas meggyilkolása, A Hagyna és a Darázs, A jelenés a Belvárosi Moziban.
Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Felhőkarcoló, Felelsz vagy mersz, Haverok harca, Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció, Jurassic World: Bukott birodalom, Ocean's 8 – Az évszázad átverése, Kutyaparádé, Szupercella 2, Túl szexi lány a Cinem Cityben.

Buli / Koncert

Blues Joy koncert a Kedvesben – Egy orosházi blues-zenekar ingyenes koncertje a Kedves Presszóban.

RetRock Koncert – "Mindenkit sok szeretettel várunk aki szereti a 80-as,90-es èvek magyar rock zenéit..." – írják az eseményben, és valljuk be, ez minimum ijesztően hangzik. Egyébként a Millenniumi Kávéház teraszán lesz megijedni nyolctól tízig.

A Casablanca bemutatja: Traila – Dj-szett este nyolctól hajnal kettőig a Casablancában.

#szexibikini – Szokásos szombat este a Hungiban, ezúttal a házigazda Andrew Junior.

JATE Buli – Nem a nyár és a hétvége a legerősebb párosítás a Jatéban, de Vicktor Smith lesz a házigazda és a lányoknak éjfélig ingyenes, úgyhogy hátha nem csak húsz ember lesz.

Pink Session – Szombat este a Dokkon, a házigazda Gabriel B. Az első 100 hölgynek éjfélig nincs belépő, szülinaposoknak és házaspároknak egész éjjel ingyenes.

Más program

Felnőtt palotaséta – Szokás szerint a hónap utolsó szombatján várja az érdeklődőket Csikós Ildikó a Reök-palotában. Az esemény különlegessége, hogy olyan épületrészeket is beje lehet járni, amik hétköznap, a képtár látogatásakor nincsenek nyitva.

Gyerek palotaséta – Csikós Ildikó bemutatja a Reök-palotát. Az esemény különlegessége, hogy olyan épületrészeket is beje lehet járni, amik hétköznap, a képtár látogatásakor nincsenek nyitva. A felnőtt program gyerekváltozata.

Ingyenes Tárlatvezetés Virgilius Moldován kiállításán – Szekeres Judit mutatja be a hatalmas, meztelen emberi testeket ábrázoló szobrokat a REÖK-ben.

Kis szegedi színháztörténet - városismereti séta – A kétórás séta Széchenyi téri Tourinform irodától indul, és a Dóm téren Szeged legismertebb fesztiváljának, a szabadtéri előadásoknak a helyszínén ér véget – írják.

A Dömötör-torony titkai – Szeged belvárosának legrégebbi épített emléke szerényen meghúzódik a Dóm árnyékában, de nem marad láthatatlan ezen a programon.

Rómeó és Júlia próza a Szegedi Szabadtérin – A világ leghíresebb szerelemi történetét ezúttal Hegedűs D. Géza állítja színpadra a Dóm téren.

07.29., Vasárnap

Mozi

Hihetetlen család 2, André Rieu: Amore – A szerelem dicsérete, Liza, a rókatündér,  Manifesztum, Én, Daniel Blake, Escobar, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Dupla szerető, A Hagyna és a Darázs a Belvárosi Moziban.
Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Felhőkarcoló, Felelsz vagy mersz, Haverok harca, Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció, Jurassic World: Bukott birodalom, Ocean's 8 – Az évszázad átverése, Kutyaparádé, Túl szexi lány a Cinem Cityben.

Buli / Koncert

Bane, Evil's Tears + Gyepű – Metálkoncertek a Gin Tonicban, vasárnap este nyolctól.

Más program

Ingyenes Senior Tárlatvezetés Virgilius Moldován kiállításán – Jankovics Mónika mutatja be a hatalmas, meztelen emberi testeket ábrázoló szobrokat a REÖK-ben. Alapvetően hatvanon felettieknek, de persze bárki mehet.

Rádió 88 Strandparty az Aquapolisban – Hát, ezt pontosan az, amit a neve is ígér. Lesz napozóverseny, vízi kosárlabda, zenefelismerő, és csobbanóveryen, meg még sok minden.

Vasárnapi Gémklub - Tanulj és játssz! – Azt írják, hogy "Ha VASÁRNAP, akkor társasjáték a LvL Up-ban!", ráadásul minden ilyen alkalommal megtanítanak a jelenlévőknek egy-egy új játékot. Kockáknak kihagyhatatlan!

07.30., Hétfő

Mozi

Hihetetlen család 2, Nyár, Manifesztum, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Escobar, Thelma, A Hagyna és a Darázs, A szoba a Belvárosi Moziban.
Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Felhőkarcoló, Felelsz vagy mersz, Haverok harca, Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció, Jurassic World: Bukott birodalom, Ocean's 8 – Az évszázad átverése, Kutyaparádé, Túl szexi lány a Cinem Cityben.

Buli / Koncert

Lassan megszokhatjuk már, hogy nyáron hétfőnként nem vagyunk elárasztva bulikkal és koncertekkel, olyannyira, hogy általában egy darab sincs. Most is ez a helyzet.

Más program

Az egyéb érdekes programokkal pedig nagyjából ugyanez.

07.31, Kedd

Mozi

Vissza a gyökerekhez, Nyár, Manifesztum, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Escobar, Anyám és más futóbolondok a családból, A Hagyna és a Darázs, Én, Tonya a Belvárosi Moziban.
Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Felhőkarcoló, Felelsz vagy mersz, Haverok harca, Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció, Jurassic World: Bukott birodalom, Ocean's 8 – Az évszázad átverése, Kutyaparádé, Túl szexi lány a Cinem Cityben.

Buli / Koncert

Gájer Bálint-koncert – A TV2 The Voice című műsorának ezüstérmese a Muzsikáló udvar vendége lesz a városháza udvarán, rossz dő esetén IH Rendezvényközpontban.

Satans Mineons (UK) // Lajka – Hat év alatt ötödik stúdióalbumát adja ki a progresszív punkban utazó Satans Mineons, akik az Egyestül Királyságból érkeznek Szegedre. Fellép még a Lajka is.

Más program

Ingyenes Tárlatvezetés Virgilius Moldován kiállításán – Csernus Anna mutatja be a hatalmas, meztelen emberi testeket ábrázoló szobrokat a REÖK-ben.

08.01., Szerda

Mozi

Belle és Sébastien 3, Nyár, Manifesztum, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Escobar, Doktor Knock, A Hagyna és a Darázs, Wind River – Gyilkos nyomon a Belvárosi Moziban.
Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Felhőkarcoló, Felelsz vagy mersz, Haverok harca, Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció, Jurassic World: Bukott birodalom, Ocean's 8 – Az évszázad átverése, Kutyaparádé, Mission: Impossible – Utóhatás a Cinem Cityben.

Buli / Koncert

Candy Session – Szerda esti csapatás a Dokkon, vezényli JoerJunior. Hölgyeknek éjfélig ingyenes, szülinaposoknak és házaspároknak egész este. Koráhatár: 17+

Más program

Ingyenes Tárlatvezetés Virgilius Moldován kiállításán – Szekeres Judit mutatja be a hatalmas, meztelen emberi testeket ábrázoló szobrokat a REÖK-ben.

08.02., Csütörtök

Mozi

Buli / Koncert

A SZIN bemutatja: AK26 a Dokkon – A főként tinédzserek körében menő Hiro és Giajjeno hiphop-formációja a Tisza Dokkon. Ott lesz még a Suck My Disco csapata és JoerJunior is. Szóval buli lesz, akinek pedig már van bérlete a fesztiválra, az éjfélig ingyen mehet be.

Más program

A színház és a gasztronómia találkozása! – Ezen az estén a Szegedi Nemzeti Színház egyik legkedveltebb művészével Gömöri Krisztiánnal nyílik lehetőségük megismerkedni azoknak, akik elmennek a Bulikonyhába a Csongrádi sugárút és a Nagykörút sarkára. A program során a közös főzés élménye mellett Krisztián mesél életéről, pályafutásáról, színházi élményeiről. Valaki kérdezze meg, hogy miért issza szóda helyett egy deci melegvízzel a vörösbort!

LvL Up Ivós Léghoki Bajnokság #2 – Szeged, de lehet, hogy a világ első ivós léghoki bajnokságának a folytatása. A léghoki buli, félrészegen meg pláne!

Ingyenes Tárlatvezetés Virgilius Moldován kiállításán – Németh Zsófia mutatja be a hatalmas, meztelen emberi testeket ábrázoló szobrokat a REÖK-ben.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: program programajánló programok
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés